Pozdrav cure
Eto,da se i ja uključim u ovu temu.Poznati su i meni svi ti teški dani,simptomi koji ukazuju na trudnoču i onda-friška figa.Ja zapravo nisam 1. nekoliko mjeseci pokušavanja toliko izluđivala sebe i MM,ali zadnjih pola godine me to fino ide .U stvari,ludilo me primilo 1. put kad mi je M kasnila,a cice su me rasturale nekih skoro pa 14 dana..tad sam potrošila živce,lovu na testove i slično.Zahvaljujući mom neprestanom išćekivanju,počeo mi je varirati ciklus,a svaki sam ciklus imala simptome trudnoče.To je kulminiralo prošli ciklus,kad mi je bila mučnina svaki dan,rasturala me bol u jajniku,a i maternici.To je bilo toliko gadno,da sam već uz nadu u trudnoču počela misliti da sam bolesna.MM je bio lud od brige.Poslije dolaska M ,i ginekol.pregled je pokazao da mi nije najvjerojatnije ništa.Od onda sam zaključila,da ću sumnjati na trudnoču samo kad mi bude M kasnila nekoliko dana,a test,koji ću TEK ONDA napraviti 1. put pokaže nekakav plusić...odlučila sam pomoći malo sama sebi i prestati se izluđivati,pa ..naš će doći kad mu/joj bude vrijeme.Trudimo se hopsati u prave dane,testiram se mikroskopom i lh trakicama,radim chart na fertilityu,ali ne želim se više ubijati...za sad se dobro držim ;naime već mi je 21. dan,a trebala bi dobiti na 26.,a još sam poprilično smirena.I,da za sad nemam nikakvih simptoma,ni za +,ni za -.Šta bude-bude,bitno da se mi volimo,trudimo koliko možemo,pa će nas kad tad biti troje