Ja se oko pokušaja zatrudnjivanja vrtim kao mačka oko vruće kaše i svaki mjesec se sve manje pazim da ne zatrudnim. A sve ove simptome o kojima govorite i ja prepoznajem na sebi. Kako imam dvoje djece koje smo napravili bez po frke (mali nam se čak zalomio dva dana prije očekivane M) ja sam uvjerenja da ćemo bebu odmah napraviti. Ali ne usuđujem se to još odlučiti radi izvjesnih životnih teškoća. Uglavnom, u prvoj trudnoći su me toliko bolile grudi da je to bilo prepoznatljivo drugačije nego u drugim ciklusima. A u drugoj trudnoći nije bilo tako. U prvoj trudnoći me jako bolilo kao kad imam M nekih 7 dana nakon što je M trebala doći i to me natjeralo na testiranje jer sam se pobojala da sam bolesna. U drugoj trudnoći ništa tako nisam osjetila. Mučnine su bile podjednako jake oba puta. Uglavnom, kad sad osluškujem svoje tijelo moram priznati da su svi simptomi trudnoće toliko slični PMS simptomima da se ne vrijedi puno na njih obazirati. Bolje se zabaviti mnogim aktivnostima da se uspije čekati i to ne 2 WW nego najmanje 2,5 - 3 WW.
U onom INTIM plus testu piše da se treba testirati najmanje 19 dana od nezaštićenog odnosa. To je meni bilo 12 i 22 DC ovog mjeseca, a ciklusi su mi od 33 do 44 dana, ovisi o razini stresa u životu. Pa sad ne znam...