bak prvotno napisa
cure moje citam vase slucajeve, isti slucaj je i sa mnom. od 100 posto sigurnih simptoma, do izludjivanja mm, nade, zelje i opsesivnog razmisljanja. sve ja znam, nije to dobro, ali toliko me boli, raspadam se sva od silne zelje. ne mogu vise slusati tko je od poznatih u trudnoci, sto je najgore, pocela sam razmisljati o malom andjelu po cijele dane.....sto god radila samo mi je beba na pameti, a oko sebe vidim samo zene sa ogromnim trbuhom ili sa djecom koja veselo trckaraju oko svojih roditelja....
ne znam kako da se opustim, jos zivim u inozemstvu, nema onih cavrljanja i kavica sa dobrom prijateljicom da mi skrenu misli.....toliko ocaja, suza, jedino ovako preko foruma malo mi bude lakse....
sto vi radite da bude lakse?
Visimo na Rodi

I ja zivim u inostranstvu , mada imam puno dobrih prijatelja ovdje , njih ne opterecujem sa ovim . Zato imam moje dliugalice na ovom Forumu ciju podrsku necu zaboraviti dok sam ziva. Moj ti je savjet , visi i ti na Rodi , shvatices koliko je sve sto osjecas normalno , imaces punu podrsku , odgovore na sva pitanja i bices opustenija

A beba ce doci , procitaj ranije postove sa ovog pdf. Sve su isto prolazile sekirale se , strahovale , a sad svaka ima bebicu . Samo pozitivno . Bebe nisu cudo ( iako meni danas svaka trudnica izgleda kao nevjerovatan uspjeh i stalno se pitam
Kako je njoj uspjelo Bebe se dogadjaju svima , samo nekima prije , nekima kasnije . Mi smo te kojima se dogadjaju kasnije . Razlog ne znam , ali znam da necemo biti uskracene za majcinstvo . Ne zanima me koliko cu jos M dobiti , ne mogu se opterecivati sa onim sto niko ne zna . Kad ce biti ?? Ko to zna ? Da li ce biti ? Daaaaa !!! :D