Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 95 od 95

Tema: 2 WW

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma kak god mi PODUPIREMO 8)

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

rene ~~~~~~~~~~~~~~

s obzirom da je MM i meni tek prvi ciklus pokušaja ne dižemo paniku, ali kad vidim što nas možebitno čeka :/ hm....

ja sam ostala trudna kad sam se najmanje nadala ček bolje rečeno kad mi NIJE odgovaralo da zatrudnim jer sam pila antibiotike u početku ciklusa pa taj ciklus sam stavila u "otpisane" već u samom startu...a kad ono....
    Držite se cure, vibram za sve vas ~~~~~~~~~

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Draga Rene2, shvaćam u kojoj si psihozi... najradije bi da ti drugi dan tijelo kaže: "hej curo, trudna si" i da sve to živciranje i čekanje završi odmah.
    Šaljem ti virtualni i mnoštvo veselih vibrica
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

a gle kak uzurpira topic da zadrzi vibre samo za sebe

ma milijun puta ~~~~~~~~~~~~~~~~~ draga rene

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Rene, od sveg srca
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

rene ~~~~~~~~~~~~~~~~ od

ekica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

rene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ze veliki, debeli plus za koji dan!!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

rene~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tayra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Rene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kao prvo, curke, silne ste od srca vam hvala za vibre, nadam se da će upaliti. (BTW pujice ne uzurpiram topic, topic je namjenjen 2ww, a jasam baš u toj fazi)

Citiraj dora13 prvotno napisa
    rene i od mene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    P.S.: dali znaš da ti u potpisu piše podipuruća?! jel to dobro tak, il je greškica?? :?
    To je namjerno i baš tako treba biti. Nas par recepcionerki (čitaj: stare koke ovog podforuma) imamo neke svoje lapsuse.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Rene
    ~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa
    (BTW pujice ne uzurpiram topic, topic je namjenjen 2ww, a jasam baš u toj fazi)
    pa samo sam te malo zezala draga, sta nisi vidjela smajlica iza te recenice, bez ljutnje molim

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

rene ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da 2ww pređe u 9mw (mjeseci)

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

svima!

visibaba avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

draga Rene2, 1ww je prosao, ajmo odgulit jos jedan, a onda tulum i 9mw do dolaska prekrasnog malog bica
    ~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja se oko pokušaja zatrudnjivanja vrtim kao mačka oko vruće kaše i svaki mjesec se sve manje pazim da ne zatrudnim. A sve ove simptome o kojima govorite i ja prepoznajem na sebi. Kako imam dvoje djece koje smo napravili bez po frke (mali nam se čak zalomio dva dana prije očekivane M) ja sam uvjerenja da ćemo bebu odmah napraviti. Ali ne usuđujem se to još odlučiti radi izvjesnih životnih teškoća. Uglavnom, u prvoj trudnoći su me toliko bolile grudi da je to bilo prepoznatljivo drugačije nego u drugim ciklusima. A u drugoj trudnoći nije bilo tako. U prvoj trudnoći me jako bolilo kao kad imam M nekih 7 dana nakon što je M trebala doći i to me natjeralo na testiranje jer sam se pobojala da sam bolesna. U drugoj trudnoći ništa tako nisam osjetila. Mučnine su bile podjednako jake oba puta. Uglavnom, kad sad osluškujem svoje tijelo moram priznati da su svi simptomi trudnoće toliko slični PMS simptomima da se ne vrijedi puno na njih obazirati. Bolje se zabaviti mnogim aktivnostima da se uspije čekati i to ne 2 WW nego najmanje 2,5 - 3 WW.
    U onom INTIM plus testu piše da se treba testirati najmanje 19 dana od nezaštićenog odnosa. To je meni bilo 12 i 22 DC ovog mjeseca, a ciklusi su mi od 33 do 44 dana, ovisi o razini stresa u životu. Pa sad ne znam...

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja bi malo pomoći od iskusnijih....
    Ciklusi su mi inače od 30 do 45 dana, zadnja dva mjeseca po 30 dana. Kako mi je danas 37 DC, a cice su mi napete i bolne na dodir vec nekih 10tak dana, zanima me da li je moguce da je to (osim ako nije PMS) neki znakic T? Inace se pripremam raditi BBT od pocetka ciklusa (koji jos nikako da pocne) i bez obzira na pocetak, danas sam pocela mjeriti temp. i bila je 36.8. Zanima me kakva je to temp.? Mala, velika, prosjecna? Sorry na neznanju, ali brzo ucim.....

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Smartic moze to znaciti svasta i T i PMS nemre ti nitko reci s sigurnošću sačekaj jos koji dan pa ces vidjeti ..
    36,8 je super ako nastavi tako visoka moze biti T
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je ipak T

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

37 dc sad sam skontala mislila sam 27 da je napravi test :D :D

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

draga gejsha, hvala ti na vibricama.... nekako me strah napraviti test. strah me da se ne razocaram jer ovako stalno mislim ''to je to'', nema druge...

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj smartic prvotno napisa
    draga gejsha, hvala ti na vibricama.... nekako me strah napraviti test. strah me da se ne razocaram jer ovako stalno mislim ''to je to'', nema druge...
    Potpuno shvaćam tvoj strah ali ovako živiš u lažnoj nadi. Moj savjet je da napraviš test pa kud puklo, bar ćeš znati na čemu si.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za +

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Rene2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Škicam, ali ne vidim: kakva je danas BT?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

suzzy hvala ti za vibrice i mozda bi stvarno trebala baciti jedan testić.
    a imam ja i još jedno pitanjce za sve koji mozda znaju.... je li moguce da je taj ''sindrom napetih cicki'' možda posljedica toga što sam prije desetak dana počela piti Folic plus? ima li možda netko takvih iskustava?

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

To ti nije od folne kiseline. To ti je što si trudna, pa napravi test!

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Rene2 prvotno napisa
    To ti nije od folne kiseline. To ti je što si trudna, pa napravi test!
    Potpisujem

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

smartic, zvuči mi na T....miriši mi na T....~~~~
    a temp.je recimo normalna za lutalnu fazu....meni je isto tu negdi poslije O....
    ajmo na testić
    ~~~~~~

Pepe2 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mislim da bih se trebala prijaviti na ovaj topic...28 DC mi je ( u ciklusimapravilnim 28 dana)....a sad cu izluditi...ovo sad vec ulazim u 3 WW, jel' da?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

cure hvala vam svima na dobrim vibricama....
    što se tiče testa, još nisam skupila hrabrost jer ionako u ponedjeljak imam dogovoreno kod specijaliste da pocnem sa svim pretragama koje idu nakon sto 1,5 god. ne dolazi bebica...
    inace, cicke se ''ispuhale'' i vise ih ne osjecam bas tako jako...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ah evo i ja se dočekala 2ww.....s obzirom da mi se ciklusi vrte oko 34 dana (nekad je 31, a nekad je 37) onda bih mogla sada na 21dc zaključiti da sam u 2ww....ali mislim da ovaj mjesec ništa......

nemam neki osjećaj....gledam iscjedak-nije žut, sise ne bole ništa značajno....i tako.....mislim čak da se neću niti testirati prije 37 dc....tek ako premašim 37, onda ću posumnjati.....

pusa cure, i da laše izdržite 2ww

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Curke moje, sve smo u istom sosu.

Smartic pa zašto bi te bilo strah testiranja, ništa to ne boli.
    Da imam love, ja bih se testirala, svaki dan, dva put na dan i to od 6DPO, pa dok se ne pokaže + ili

Svima puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

cure moje citam vase slucajeve, isti slucaj je i sa mnom. od 100 posto sigurnih simptoma, do izludjivanja mm, nade, zelje i opsesivnog razmisljanja. sve ja znam, nije to dobro, ali toliko me boli, raspadam se sva od silne zelje. ne mogu vise slusati tko je od poznatih u trudnoci, sto je najgore, pocela sam razmisljati o malom andjelu po cijele dane.....sto god radila samo mi je beba na pameti, a oko sebe vidim samo zene sa ogromnim trbuhom ili sa djecom koja veselo trckaraju oko svojih roditelja....
    ne znam kako da se opustim, jos zivim u inozemstvu, nema onih cavrljanja i kavica sa dobrom prijateljicom da mi skrenu misli.....toliko ocaja, suza, jedino ovako preko foruma malo mi bude lakse....
    sto vi radite da bude lakse?

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj bak prvotno napisa
    cure moje citam vase slucajeve, isti slucaj je i sa mnom. od 100 posto sigurnih simptoma, do izludjivanja mm, nade, zelje i opsesivnog razmisljanja. sve ja znam, nije to dobro, ali toliko me boli, raspadam se sva od silne zelje. ne mogu vise slusati tko je od poznatih u trudnoci, sto je najgore, pocela sam razmisljati o malom andjelu po cijele dane.....sto god radila samo mi je beba na pameti, a oko sebe vidim samo zene sa ogromnim trbuhom ili sa djecom koja veselo trckaraju oko svojih roditelja....
    ne znam kako da se opustim, jos zivim u inozemstvu, nema onih cavrljanja i kavica sa dobrom prijateljicom da mi skrenu misli.....toliko ocaja, suza, jedino ovako preko foruma malo mi bude lakse....
    Visimo na Rodi I ja zivim u inostranstvu , mada imam puno dobrih prijatelja ovdje , njih ne opterecujem sa ovim . Zato imam moje dliugalice na ovom Forumu ciju podrsku necu zaboraviti dok sam ziva. Moj ti je savjet , visi i ti na Rodi , shvatices koliko je sve sto osjecas normalno , imaces punu podrsku , odgovore na sva pitanja i bices opustenija A beba ce doci , procitaj ranije postove sa ovog pdf. Sve su isto prolazile sekirale se , strahovale , a sad svaka ima bebicu . Samo pozitivno . Bebe nisu cudo ( iako meni danas svaka trudnica izgleda kao nevjerovatan uspjeh i stalno se pitam Kako je njoj uspjelo Bebe se dogadjaju svima , samo nekima prije , nekima kasnije . Mi smo te kojima se dogadjaju kasnije . Razlog ne znam , ali znam da necemo biti uskracene za majcinstvo . Ne zanima me koliko cu jos M dobiti , ne mogu se opterecivati sa onim sto niko ne zna . Kad ce biti ?? Ko to zna ? Da li ce biti ? Daaaaa !!! :D

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Betty

...e još kad bi ovako razmišljale svaki put kad smo down :/

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Suzzy prvotno napisa
    E zato sam ja na Rodi !! Kad god je neka od nas down uvijek je tu deset cura koje te izbombarduju sa pozitivnom energijom , tako da nemas kud nego se osjecati blesavom sto se uopste nerviras i onda razvuces lice u osmjeh , jer znas da nisi u pravu

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Smartić avatar ti je zakon!! Kako si me nasmijala!! PREJAK JE!!

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Betty prvotno napisa
    Citiraj bak prvotno napisa
    Visimo na Rodi I ja zivim u inostranstvu , mada imam puno dobrih prijatelja ovdje , njih ne opterecujem sa ovim . Zato imam moje dliugalice na ovom Forumu ciju podrsku necu zaboraviti dok sam ziva. Moj ti je savjet , visi i ti na Rodi , shvatices koliko je sve sto osjecas normalno , imaces punu podrsku , odgovore na sva pitanja i bices opustenija A beba ce doci , procitaj ranije postove sa ovog pdf. Sve su isto prolazile sekirale se , strahovale , a sad svaka ima bebicu . Samo pozitivno . Bebe nisu cudo ( iako meni danas svaka trudnica izgleda kao nevjerovatan uspjeh i stalno se pitam Kako je njoj uspjelo Bebe se dogadjaju svima , samo nekima prije , nekima kasnije . Mi smo te kojima se dogadjaju kasnije . Razlog ne znam , ali znam da necemo biti uskracene za majcinstvo . Ne zanima me koliko cu jos M dobiti , ne mogu se opterecivati sa onim sto niko ne zna . Kad ce biti ?? Ko to zna ? Da li ce biti ? Daaaaa !!! :D
    Betty, ! Kako bi te sad stisnula, izgrlila, izljubila!! Volim te!

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

E zato sam ja na Rodi !! Kad god je neka od nas down uvijek je tu deset cura koje te izbombarduju sa pozitivnom energijom , tako da nemas kud nego se osjecati blesavom sto se uopste nerviras i onda razvuces lice u osmjeh , jer znas da nisi u pravu
    I sad, i sad!! Još više te ...

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mudrice naša... potpuno si u pravu

Betty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

A vidjecete me kako mudrujem za 9 dana kada se sroljam . Ja sada vec da se prijavim za jedno 15 cura da me dizu . Smisljajte sta cete mi reci , al mora biti strasno dobro posto osjecam tsunami depresije

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A vidjecete me kako mudrujem za 9 dana kada se sroljam . Ja sada vec da se prijavim za jedno 15 cura da me dizu . Smisljajte sta cete mi reci , al mora biti strasno dobro posto osjecam tsunami depresije
    Ništa neću smišljati nego ću ti samo pročitati ovo što si sama napisala

Vidiš, mogla bih si to isprintati i staviti u novčanik da imam pri ruci kad me ulovi depra a nisam pri Rodi

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hvala cure na moralnoj podrsci, ovih dana sam ok, ali doci ce oni dani kada necu biti, vise mi ne pomaze razmisljanje u stilu, nije jos vrijeme ovaj mjesec....nekako me strah da nikad necu osjetiti zivot u sebi....
    imam osjecaj, gledajuci svoje prijateljice da su se sve keksale maksimalno 2 mjeseca i ostale trudne....
    htjela bih postedjeti suza i sebe i mm, koji je utuceniji od mene, ne znam koga mi je vise zao....ili mi tada ide strahovito na zivce sa svojim optimizmom, pa dobro, sljedeci put ce biti, znam ja....
    mislim da bi psihic imao pune ruke posla sa mnom....

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ajde bak gledaj to s pozitivne strane - ti za razliku od svojih prijateljica bar imas puno kvalitetnog keksa :D

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ova ti je pujice zbilja dobra, nema nam druge nego otvoriti novu rubriku o kvalitetnom keksanju......nek sve trudnice i mlade i neispavane mame polude

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •