Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Što kad su skroz nove?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Što kad su skroz nove?

Ovih dana bi mi trebale stići FB. Što moram napraviti prije prve upotrebe?

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moras ih oprat bar jednom, po mogucnosti dvaput. Ovo je da se skine industrijski residue (na hrv?) ako ga ima na peleni preostalog iz proizvodnje.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

A ono s potapanjem da se formira upijanje - radi li se to s pocketicama i smiju li i one u sušilicu? Imam 26 pelena, perem ih svaka 2 dana i stalno sam na knap sa suhima a i zbog mekoće ih rado ubacim u sušilicu bar na 30 min.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Dobro je prvih par rundi osušiti na zraku, jer se u sušilici hoće prilično nabrati. Nakon recimo 5 takvih pranja slobodno u sušilicu.
    Nikada, ali baš nikada ne stavljati omekšivač.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mene isto to zanima dal ih treba mociti?
    citala sam da na kamarisovima to pise, e sad za druge?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja FB nisam namakala. kamarisove, naravno, jesam.
    flis ionako nema za svrhu upijanje, nego upravo suprotno - propušta mokraću u uložak, a ostaje "suh". kod nas tetra, presavijena na pola, pa uzdužno na 3, pa ponovo na pola poprečno, odradi zadatak na visokom nivou. ovu kombinaciju koristimo za noć i nakon 10-12 sati guza je suha, flis "suh", a iz tetre mogu ocijediti pun lavor tekućine. nije propustila nijednom, čak ni nakon cjelonoćnih nacicavanja.
    nakon pranja, na zraku se osuši za čas, pa ni ja ne vidim potrebu sušenja u sušilici, čak ni za najvlažnijih zimskih dana.
    ako ostaneš bez suhih pelena, fenom je možeš vrlo jednostavno posušiti za max. 5 minuta

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Tooo. Moj popišanac sređuje ogromne količine pelena dnevno tako da mi je u nekoliko navrata dobro došla i jednokratna :/

Sad sam zbog prilično povečane potrošnje struje počela prati i sušiti u nočnim satima pa onako vlažne još ujutro malo na dosušivanje na suncu.

Blažena kuća i dvorište -neznam kako bi s njima da smo još uvijek u stanu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •