-
Što kad su skroz nove?
Ovih dana bi mi trebale stići FB. Što moram napraviti prije prve upotrebe?
-
Moras ih oprat bar jednom, po mogucnosti dvaput. Ovo je da se skine industrijski residue (na hrv?) ako ga ima na peleni preostalog iz proizvodnje.
-
A ono s potapanjem da se formira upijanje - radi li se to s pocketicama i smiju li i one u sušilicu? Imam 26 pelena, perem ih svaka 2 dana i stalno sam na knap sa suhima
a i zbog mekoće ih rado ubacim u sušilicu bar na 30 min.
-
Dobro je prvih par rundi osušiti na zraku, jer se u sušilici hoće prilično nabrati. Nakon recimo 5 takvih pranja slobodno u sušilicu.
Nikada, ali baš nikada ne stavljati omekšivač.
-
mene isto to zanima dal ih treba mociti?
citala sam da na kamarisovima to pise, e sad za druge?
-
ja FB nisam namakala. kamarisove, naravno, jesam.
flis ionako nema za svrhu upijanje, nego upravo suprotno - propušta mokraću u uložak, a ostaje "suh". kod nas tetra, presavijena na pola, pa uzdužno na 3, pa ponovo na pola poprečno, odradi zadatak na visokom nivou. ovu kombinaciju koristimo za noć i nakon 10-12 sati guza je suha, flis "suh", a iz tetre mogu ocijediti pun lavor tekućine. nije propustila nijednom, čak ni nakon cjelonoćnih nacicavanja.
nakon pranja, na zraku se osuši za čas, pa ni ja ne vidim potrebu sušenja u sušilici, čak ni za najvlažnijih zimskih dana.
ako ostaneš bez suhih pelena, fenom je možeš vrlo jednostavno posušiti za max. 5 minuta
-
Tooo. Moj popišanac sređuje ogromne količine pelena dnevno tako da mi je u nekoliko navrata dobro došla i jednokratna :/
Sad sam zbog prilično povečane potrošnje struje počela prati i sušiti u nočnim satima pa onako vlažne još ujutro malo na dosušivanje na suncu.
Blažena kuća i dvorište -neznam kako bi s njima da smo još uvijek u stanu
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma