-
i mi na fotkiju
evo ja sam napokon danas nasla vise vremena i stavila fotke na onaj site fotki..tek imam par fotki ali imam toliko fotki da ni sma ane znam kaj bi stvaila..pa kad vec pise da je ovo za predstavljanje i pokazivanje. mozete vidjet nas na http://public.fotki.com/tarcikus/
-
Bebica vam je preslatka buca. A tek kosica. I fotke su jako dobre pogotovo ona u plastičnoj posudi.
-
Preslatka mi je a zadnja slika je fenomenalna.........divna djevojčica
-
Hvala, hvala.. kosa je unikatna, to svi kazu koji nas sretnu na ulici.. jos kad vide plava koilica, misle da je musko 
kad sam kupovala kolica uopce nisma na to pomisla, nisam mama koja oblaci bebu u curicje boje..
-
Tara je bomboncic!
-
kosica je mrak, a ti si tako mlaaadaaaa
-
Imam 23 godine
mlada mama sam..
-
ima toga jos od danas
-
preslatki ste
-
Baš je slatka
-
hvala na lijepim komentarima
-
imaš na kaj biti ponosna
tara je preslatka
-
ma ti si mi bas slatka!
a tara je predivna, frizura je stvarno jedinstvena!
-
ajmeee šta je slatkaaaa...
obraščići za popapati...
-
Ježić mali, kosa je.....
-
Jos mnalo pa doticno dijete slavi prvi rockas. Ja prvi puta mama i presretna. Posto sam ja najmlada u obitelji nemam bas iskustva sa bebama i sad znam da sve ono kaj vidimo na filmovima od poroda, do deranja pa do nejedenja nije istina. bar ne sa Tarom. sva sam sad u emocijama, bas zbog ovog danasnjeg izvlacenja brojeva za snjeznu kraljicu. prije godinu dan je to bilo 4,1 i ja sam nakon 2 tjedna otisla na trg da pogledam Village people i drugi dan rodila, tri tjedna prije termina
-
Sretan rođendan maloj snježnoj princezi. :D
-
Sretan rođendan slatkici maloj
:D
-
hvala
cestitke i maloj Mili od Koko. kojoj je isto danas rockas.
-
preslatka je, i sreeetan joj prvi rođendan
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma