Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: Neprestano curenje nosa - savjet?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Tek sad vidim da ste vi novi jasličari...

U jasličkoj sredini je(nažalost) više -manje normalno da stalno curi nos .

Što se tiče doziranja homeopatskih pripravaka nije bitno koliko se kuglica uzme u jednom uzimanju jer je učinak isti.Znači,jedna ili tri kuglice jednako djeluju.Najvažnija stvar u homeopatiji je odabrati pravi pripravak.U homeopatiji se promatra čovijek u bolesi ,a ne bolest sama.To znači da dva ista čovijeka koji imaju istu bilest mogu dobiti dva različita lijeka.
    Što se doziranja tiče treba se zadržati na niskim potencijama ,osim ako profesionalni homeopat ne kaže drugačije.Na bočici od pripravka ispod naziva lijeka piše potencija(6 CH,12 CH,30 CH ILI 15x...).

Netko je dao još jedan dobar savjet ,a to je izbjegavanje kravljeg mlijeka,narančinog soka i šećera u bilo kojem obliku jer stvaraju sluz.

Ima li kakvih promjena od kada ste počeli uzimati pulsatillu?
    Homeopatske pripravke treba uzimati do poboljšanja ,te onda prestati .Nikako ih ne treba piti samo da bi se ispraznila bočica.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Sirius, pulsatille su 15X. I na stranicama homeolaba također stoji to isto, i upute za isto. Budući da se nitko ne javlja na liniju za savjetovanje, probat ću
    po tim uputama budući da ništa do sada nije dalo rezulate, osim možda luka pa mi je curica pol dana lakše disala...Ista je od kada uzima pulsatillu, ali zabrinjava me što jaako malo pije, i primjetila sam da više kaka(nevezano uz pulsatillu)?! Uglavnom, u traženju sam novih rješenja, pa sam glede toga htjela nešto pitati. Htjela bih probati sa svinjskom masti, pa sad ne znam negdje sam pročitala da se mogu malo nosnice namazati s mašću ili ono s novinskim papirom-čula sam da to stvarno djeluje. Isto tako sam čula da se to ne preporuća pa me sad zanima i zašto? Ako netko ima odgovore, puno hvala. I da, da li netko zna do kada to curenje nosa traje, proljeće, ljeto ili ima nade da to prođe i prije?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Gdje ste? Nosić i dalje curi!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •