Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Pretrage poslije spontanog

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Pretrage poslije spontanog

Drage moje, ja sam vam ovdje prvi put i potrebna mi je mala pomoc. Prije mjesec i nesto vise dana imala sam missed ab u 9 sedmici i bila sam na kiretazi... Interesuje me koje je sve pretrage potrebno uraditi, koje briseve i sl., nalazi, itd. , kako bih osigurala da se eventualni uzrok otkloni. Plod nije slat na analizu, tako da su mi rekli uobicajne stvari tipa greska u razvoju, infekcije, virusi i sl.
    Vidim da vas ovdje ima puno (nazalost) koje su imale ovo ruzno iskustvo pa vas molim da mi detaljno napisete na kakve ste pretrage isli i koje je sve nalaze potrebno izvaditi.
    Moj ginekolog nije nista konkretno spominjao, samo da dodjem na kontrolu nakon prve M.
    Hvala puno i zelim vam sve najbolje !

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

draga Isra, dobro nam dosla!
    zao mi je zbog toga sto ti se desilo, no ako gledas sa pozitivne strane, to je bar dobar pokazatelj da mozes ostati trudna.

i ja sam isto imala spontani i kiretazu, no nisu mi radili nikakve detaljne pretrage obzirom da je to bio prvi. moja doktorica mi je rekla da se pretrage rade nakon dva ili vise uzastopnih spontanih pobacaja. ja sam samo napravila papu i zatrudnila 3 mjeseca nakon spontanog. trudnoca i porod su bili super.

sretno!

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    draga Isra, dobro nam dosla!
    zao mi je zbog toga sto ti se desilo, no ako gledas sa pozitivne strane, to je bar dobar pokazatelj da mozes ostati trudna.

i ja sam isto imala spontani i kiretazu, no nisu mi radili nikakve detaljne pretrage obzirom da je to bio prvi. moja doktorica mi je rekla da se pretrage rade nakon dva ili vise uzastopnih spontanih pobacaja. ja sam samo napravila papu i zatrudnila 3 mjeseca nakon spontanog. trudnoca i porod su bili super.
    isto je bilo i kod mene,nikakve pretrage nisam poslije radila,nakon jedno 2 mj.bila kod svog gi.na uobičajenom pregledu,a nakon god.dana ostala trudna

malena25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Draga, ja sam imala spontani u 7. mjesecu. Bila sam u 5. mj. trudnoće. I napravili su sve analize i bebica (bila su dva dečka) i posteljice. I opet ništa nisu našli. Sve je bilo u redu. Toliko sam čekala te rezultate da na kraju ništa ne saznam.. I me ni su teda rekli da prođe min 3-6 mjeseci i par M i mogu opet ostati trudna. Međutim ja sam tada išla po još mišljenja. privatno, i odlučila se napraviti sve pretrage koje mogu tako da u sljedeću trudnoću uđem sigurna da sam napravila sve šta sam mogla da mi se ovo ne ponovi- na žalost ne možemo na sve utjecati.ostalo je u božjim rukama. Uglavnom, razgovarala sam sa svojim socijalnim G. i on se složio da u 11. mj. napravimo te pretrage a to su ti-Papa osim ako si je nedavni radila, serološke pretrage na ITF (toksoplazmoza, listerioza, bruceloza i citomegalovirus) te briseve na klamidije, mikroplazmu i ureaplazmu.
    Sad da li je sve to potrebno različita su mišljenja, i žalosno je što to ne žele napraviti svakoj ženi nego čekaju da se više puta ponovi! Ja sam se na to odlučila radi nekog unutarnjeg mira za koji znam da je bitniji za novu trudnoću od svega ovog drugog.
    Oprosti na dugo postu.Želim ti skoro slatku bebu!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj malena25 prvotno napisa
    Draga, ja sam imala spontani u 7. mjesecu. Bila sam u 5. mj. trudnoće.
    kod mene ista priča, bilasam trudna 5mj. spontani, dodouše nalazi s patologije još nisu gotovi, ali namjeravam napraviti sve pretrage koje postoje kod privatnika ili soc. dr. nemam snage da nešto riskiram, planiram čak i neki pregled hormona.

e i ovisno o nalazima to će napraviti i MM.

brisevi na aerobne i anaerobne baterije, klamidiju, uropazmu, mikoplazmo, PAPA, urinokulturu išećer...ma briga me napravit ću sve potrebne i nepotrebne preglede, idem i u zubata, baš me briga.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Zaista jeste zalosno da tek nakon ponovljenog spontanog doktori salju na detaljne pretrage :shock: . To je tako neodgovorno. A mi trebamo da se pitamo da li je sve u redu i hoce li se, ne daj Boze, opet ponoviti ista stvar.

Ja cu na svoju ruku uraditi urinokulturu, krvnu i hormonsku sliku, papa i nadam se cervikalne briseve...

Samo mi nije jasno treba li cekat neko odredjeno vrijeme da prodje prije vadjenja ovih nalaza.

:?

Hvala vam na odgovorima i zelim vam svima da sto prije opet dobijete trbuscice ! :D

pink avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Draga Isra, ja sam imala spontani u 10 tjednu trudnoće prije 4 mjeseca. Napravljena mi je kiretaža i uzorak je poslan na patalošku analizu. Nalaz je bio u redu. Kod socijalne ginekologinje sam napravila briseve na klamidiju, mikroplazmu i ureaplazmu, te mi je dala uputnicu za serološke pretrage za toksoplazmu, citomegalovirus i još neki virus, uglavnom ona te pretrage radi i nakon prvog spontanog pobačaja. Svi nalazi su mi bili uredni. Nisam imala mira pa sam samoinicijativno napravila pretrage urinokulture, krvne slike i hormona štitnjače. I ti su nalazi bili uredni. Ja ti preporučujem da napraviš te pretrage, a koliko znam ne treba proći neko vrijeme, možeš odmah.

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ja sam, na zalost, imala drugi spontani, 9 mjeseci nakon prvog spontanog! kada sam dosla kod soc. ginekologa, rekao mi je da na PHD nalazu pise kako je posteljica bila upaljena. napravio mi je papu i cervikalne briseve i sve je bilo super! i rekao mi da imam zeleno svijetlo da zatrudnim!
    no, opet sam zavrsila na kiretazi i, najvjerojatnije, mi je uzrok spontanom bio urinoinfekt jer mi je nalaz urina katastrofalan! i moj soc. ginekolog mi je ponovno rekao da pricekam 3 ciklusa i da opet zatrudnim!
    ovaj put mi ne pada na pamet bez pretraga! ici cu privatno i zelimo, i MM i ja napraviti sve kako bismo, mozda, saznali uzrok i otklonili ga!
    zaista ne razumijem kako se ponasaju-jedan spontani kao niti jedan! a ovo kroz sto zene prolaze nakon spontanog, psihicki..... bolje da ne pricam o tome jer sam na poslu pa bih se mogla rasplakati!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

crvic, bas mi je zao sto ti se to dvaput desilo, samo budi hrabra i misli pozitivno, iako znam koliko je to nekad tesko

zalosno je sto mi moramo preuzet stvari u svoje ruke da bi izvrsili sve pretrage i koliko toliko bili sigurni slijedeci put...

ja sutra idem na kontrolu kod svog privatnog ginekologa koji ce mi vjerovatno izvaditi hormonsku sliku (on mi je licno rekao da on ne bi radio cervikalne briseve, kao nema potrebe :shock: ), ali cu ja dodatno bez obzira na njegovo misljenje, izvaditi krvnu sliku i uraditi urinokulturu, a kod socijalnoc cu otici po cervikalne briseve i mozda da mi da uputnicu za pretrage u krvi na viruse tipa toksoplazma i sl. sta je sve potrebno izvaditi za te kobne viruse?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Imala sam spontani prije 2 tjedna, trudnoća je tada bila 11+4. Napravili su mi kiretažu i poslali uzorak na analizu. Jako sam se nadala da će rezultati tog nalaza odgovoriti na pitanje koje mi konstantno zvoni u glavi zadnja 2 tjedna: zašto, zašto zašto....????

jutros sam digla taj nalaz i uputila se odmah svom (soc.) ginekologu. Iz nalaza se, na žalost, nije vidjelo ništa- uzorak poslan na analizu je bio samo ostatak posteljice i to je bilo ok. S ginićem sam se sad dogovorila da ponovimo papa- test (koji je bio uredan kad sam ga radila u 6. tjednu trudnoće) i da napravimo briseve (klamidija, mikoplazma, ureopllazma) i serološke pretrage. Rekao mi je da pričekam prvu menstruaciju i da onda dođem za sve te pretrage, a ovisno o rezultatima vidjet ćemo da li mogu odmah planirati novu trudnoću ili ćemo ićći s nekom terapijom pa onda....

Eto, drage moje....držite se i želim vam sreću.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Lijepo je znati da ima i normalnih ginekologa koji vode racuna o svojim pacijentima...

Ja sam prosle sedmice bila kod svog privatnog ginekologa koji me pregledao na ultrazvuk i narucio ponovo da dodjem 10. dan nakon M kako bi vidio da li svi organi rade pravilno. :/ Nakon toga ce utvrditi da li je potrebno vaditi hormone ili ne.

Ostale pretrage nije ni spomenuo, a kada sam ga ja upitala za briseve rekao je da nema potrebe za tim :?

13. 11. idem kod svog soc gin. da trazim da mi napravi sve moguce pretrage, pa se nadam da ce mi izaci u susret...

stvarno ne kontam te doktore...

Nadam se da ce sve biti u redu....

Zelim vam svima uskoru srecicu

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jooj cure,
    ne dajte se otkantati samo tako.
    Brisevi su ono najosnovnije što vam trebaju napraviti nakon spontanog.
    Njih bi trebalo raditi i prije samog planiranja trudnoće.

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Isra, kao što je Snješka napisala, ne daj se smesti, nego budi uprona i inzistiraj jer imaš pravo na to!!!

Moja gin. ne stedi na tim brisevima i radi ih bez problema. Na moje inzistiranje sam vadila hormone, malo je pruzala otpor za progesteron i šaltala mi neke priče o tome kako ću time samo dokazati da imam ovulaciju i ništa drugo, ali ja sam znala da imam ovulacije, i nikako da je uvjerim da zelim znati razina prog. 21.dan radi implantacije, ali sva sreća da znam nekog pojma o tome, tj. da sam ovde na Rodi naučila neke još druge stvari, tako da sam se izborila za svoje... Preporučam tebi isto!

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Indi da li si ti saznala sto bi mogao biti razlog tvojim pobacajima? mene sada cekaju provjere hormona-i ja imam ovulacije, ali..... a moram priznati da jako malo znam o svemu tome sto mogu saznati!

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Crvic za sad jedino što znam je da imam malo tanji endometrij, mada mi je rečeno da zapravo i žene i s njime iznesu trudnoću bez ikakvih problema, tako da i to nije 100%. Svi hormoni su mi ok, tj. samo je prolaktin bio povišen malo, sad je u redu. Zadnji ciklusi su mi bez spottinga, sluzi je uvijek bilo ko u priči, a nismo htjeli ići na daljnje pretrage u Zagreb jer želimo sačekati još neko vrijeme ( bar još godinu) jer sam se bila psihički preopteretila. Sad sam si prešaltala misli i nekako uživa u svakom trenu i trudim se previše ne misliti o tome, pa ćemo vidjeti dalje kako bude... e i pijem vrkutu koja deblja endometrij + dovodi cijeli taj dio do glanc savršenstva

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ja se uvijek, kada mi je tesko, a kiretazu sam imala prije dva tjedna, sjetim svojeg malog prijatelja koji mi je rekao da moj crvic samo ceka kada cu ga ja htjeti roditi! mozda je dijete zaista i u pravu!
    makar mi je i drugi PHD nalaz pokazao kako su mi ostaci posteljice bili upaljeni, mozda mi urinokultura da neki odgovor!
    i nadam se da cemo uskoro zajedno brojati dane do rodjenja nasih zlatnih mrvica

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I ja se nadam crvic, imamo vremena još uhvatiti naše drage ljetne trudnjače, i žao mi je zbog tvog ponovljenog spontanog Nego od kad sam vidjela na što sve djeluje vrkuta (gospin plašt) propovijedam je ko svetu misu , stoga je i tebi preporučujem, ne škodi, a itekako pomaže!

Nadam se da ćeš naći odgovore koji će dovesti do malog anđelića, a do tad samo optimistično draga moja!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Indi, a zasto je vazan nivo progesterona 21. dan ?
    Ja sam mislila da imam ovulacije jer sam zatrudnila, zar je sad i to upitno?

Taman sam pomislila da nesto znam o svemu ovome... :/

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mislim da je nivo progesterona vazan jer pokazuje postoji li insuficijencija zutog tijela, iako je bila ovulacija i doslo je do trudnoce, moguce je da zuto tijelo "ne radi dobro" i ne proizvodi dovoljno progesterona. Nacelno se to rjesava Utrogestanima, koji se koriste vaginalno nakon sto se utvrdi UZV-om da je ovulacija prosla. U slucaju jako niskog progesterona, mogu se primati progesteronske injekcije koje daju bolje rezultate. Dozu odredjuje lijecnik. Naime, nije dobro ni previse dodanog progesterona jer u tom slucaju endometrij postaje presekretoran, i zrelost jajne stanice ne prati sinkronizirano zrelost endometrija. No, nisam lijecnik, pisem ovo samo onako kako sam ja to razumjela i zakljucila na temelju tudjih iskustava i informacija na Internetu. Svakako se treba konzultirati s lijecnikom i zatraziti pretrage. U slucaju trudnoce uz pracenje rasta bete uputno je pratiti i razinu progesterona u krvi.

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

evo ovako...
    ja sam u svibnju ove godine imala missed ab 8+3...doktor privatnik koji je na ultrazvuku zaključio da srce moje bebe više ne kuca, dao mi je slikicu mrtvog ploda i rekao mi da odem na hitnu :shock: možeš si misliti kakav je to osjećaj...
    na sreću, u petrovoj imam poznanika kod kojeg sam drugo jutro otišla, on je potvrdio dijagnozu, i napravio kiretažu. ja ti sad ne znam da li je to zato što se znamo, ili zato što je on specijalist za humanu reprodukciju, ali poslao je plod na analizu, a mene i mm na SVE MOGUĆE pretrage. tu ti je uključena analiza kariotipa ploda, papa, cervikalni brisevi, za mm spermiogram i detaljan urološki pregled (dakle mikrobiološka obrada ejakulata i eksprimata prostate). S obzirom na to da je kod ploda pronađena genetska pogreška (turnerov sindrom), upućeni smo oboje na analizu kariotipa tj. izradu genetskih kartica. drugi nalazi svi su bili dobri, tako da je uzrok bio turnerov sindrom.
    rečeno nam je da nesmijemo niti pomisliti na trudnoću sljedećih 6 mjeseci, ali naravno kako to obično biva kad nešto nesmiješ, ja sam opet trudna, 8+1 i umirem od straha. kariograme nismo stigli napraviti, ali nekako si mislim da je to možda i bolje, bolje ne znati...
    uglavnom, sada kad sam ponovo otišla svom doktoru u petrovoj, jer kod onog privatnika ne bih više niti mrtva, poslao me na sljedeće pretrage, koje je možda dobro napraviti i prije: krvna grupa, krvna slika, jetrene probe, glukoza u krvi, analiza urina, urea, SGOT, SGPT, AP i EKG.
    al' sam se raspisala.... i nadam se da vas nisam udavila ili bila malo preopširna...ako ti još što mogu pomoći ili ako te zanima gdje sve te pretrage možeš raditi, pošalji pp
    u međuvremenu...SRETNO!!!!

Indi avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Isra, Lucija E. je to dobro objasnila. Ja ću još jednom ponoviti u kratko, znači vrijednost progesterona koji se vadi 21. dan mora biti u određenoj visini jer ako ga ima premalo, onda se bebica ne može učvrstiti za maternicu jer je progesteron čuvar trudnoće sve dok se ne razvije posteljica, ako ga ima premalo treba uzimati dodatak. Meni je bio jako dobar, ali ja sam svejedno uz preporuku gin.uzimala dabrostan, ali ni to nije pomoglo, pa je uzrok negdje drugdje. Nekim curama se čak znalo dogoditi da im je 21. dan taj progesteron u redu, a onda im odjednom padne, bez nekog očitog razloga. Ubaci u google ili ovdje pojmove insufijencija žutog tijela ili progesteron pa ćeš dobiti još podataka na tu temu. Nadam se da ćeš skoro se zaobliti i da ti sve ove pretrage neće trebati!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ellen, Indi hvala na pojasnjenju. Postajem svjesna koliko je ustvari sve to komplicirano i sta sve treba da stima kako bi uopste doslo do trudnoce a tek onda da se bebac zadrzi... :/

Khaa, zelim ti puno srece u ovoj trudnoci i da ti prodje bez ikakvih problema i da rodis zdravu bebicu

13. novembra idem kod svog soc. gin. nadam se dacu ja nagovorit da mi uradi briseve ...

Khaa sta su ovi nalazi SGOT, SGPT, AP ? i sta mislite da li je potrebno pregledati hormone stitne?

khaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

to su ti neki jetreni enzimi, koliko sam ja shvatila. nisam sigurna zašto to provjeravaju, vjerojatno su to oni markeri na jetrene bolesti, npr. hepatitis?
    a briseve napravi obavezno!!!!to je nešto što se jednostavno mora!!!

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj crvic prvotno napisa
    makar mi je i drugi PHD nalaz pokazao kako su mi ostaci posteljice bili upaljeni, mozda mi urinokultura da neki odgovor!
    crvic, jesi li išta saznala?

Ja sam prije dva tjedna doživjela istu tragediju. Na nalazu mi isto piše da je tkivo bilo upaljeno ali sam dobila objašnjenje da je to zato što je plod već neko vrijeme bio mrtav, tkivo je počelo odumirati i slijedom toga se upalilo.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam bila kod soc. ginekologa i zena je ostalo totalno sokirana sto ovaj privatni ginekolog nije poslao plod na analizu, kao "pa to je osnovno".
    Umjesto toga privatnik mi je radio folikulometriju i htio mi zviznut nekakvu injekciju da bi povecao sanse da ostanem trudna :shock: , a meni uopste nije do toga, tako da sam doslovno pobjegla iz ordinacije i jedva se suzdrzala da mu ne kazem kako nije normalan

elem, soc. ginekolog mi je napisala uputnicu za briseve i serioloske pretrage, tako da sad moram to da ganjam...

Vise nisam sigurna da li ce ovi pregledi ikada zavrsiti, izgleda kao da uvijek ima jos nesto da se pregleda ...

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam imala kiretažu 22. 9. PHD analiza dala je rezultat mola hydatidosa. Sada moram svako malo na vađenje ßHCG-a kako bi se vidjelo pada li.
    Napravila sam briseve na aerobe, klamidiju i mikoplazme, još čekam rezultate.
    Dobro bi bilo napraviti pregled hormona štitnjače. Sretno, cure!

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

~lex~, pa zar ti beta tako sporo pada :?
    malo sam zbunjena jer je meni nakon prvog spontanog već nakon tjedan dana pala na 0.9. Ili tebi sporo pada zbog mole hydatidose?

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Suzzy prvotno napisa

crvic, jesi li išta saznala?
    Suzzy jako mi je zao sto si i ti to dozivjela! ali ja vjerujem da poslije svake kise dolazi sunce!
    ja cekam da dobijem prvu M, prvi put sam je dobila 30 dana nakon kiretaze, a sada mi je proslo 34 dana i cekam je, pa cu krenuti na pretrage.
    a novo sto sam saznala je da moj jedan zub ima neki proces i zubarka mi je pocela kopati po njemu, ja dosla kuci dobila temperaturu i zub naotekao, a kaze ona meni: znas i te bakterije ti mogu biti uzrok spontanog!!!!!!! :shock: e, sada, zbunjena sam jos vise!

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    ~lex~, pa zar ti beta tako sporo pada :?
    malo sam zbunjena jer je meni nakon prvog spontanog već nakon tjedan dana pala na 0.9. Ili tebi sporo pada zbog mole hydatidose?
    Zbog mole...

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Meni nisu nikad vadili betu :? Ja sam mislila da se ona vadi na pocetku trudnoce samo da se vidi da li rana trudnoca dobro napreduje...
    Sad sam skroz :shock:

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Isra prvotno napisa
    Meni nisu nikad vadili betu :? Ja sam mislila da se ona vadi na pocetku trudnoce samo da se vidi da li rana trudnoca dobro napreduje...
    Sad sam skroz :shock:
    Beta se vadi kad je dijagnosticirana mola. Kod "normalnih" spontanih beta se sama, i dosta brzo, vraća na nulu, ali kod mole ne. Pada sporo, ako uopće i pada, a mora se kontrolirati da ne bi slučajno došlo do gorih komplikacija, kao npr. koriokarcinoma i sl.

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

da li netko zna nakon koliko vremena budu gotovi nalazi za ove briseve na mikoplazmu, ureaplazmu, klamidiju, aerobe i anaerobe...?

i koliko placate ako idete na te pretrage preko socijalnog gin?

hvala!

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cokolina prvotno napisa
    da li netko zna nakon koliko vremena budu gotovi nalazi za ove briseve na mikoplazmu, ureaplazmu, klamidiju, aerobe i anaerobe...?

i koliko placate ako idete na te pretrage preko socijalnog gin?

hvala!

Preko socijalnog - nalazi gotovi nakon tri tjedna, besplatno.
    U privatnom labu - nalazi gotovi nakon 3-5 dana, oko 350-500 kuna.

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

meni su nalazi bili gotovi za tjedan dana i platila sam ih 80 kuna, preko socijalnog

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj ~lex~ prvotno napisa
    hvala. ali zar nije to skuplje, ja sam cula neke iznose oko 800-1200 kn preko privatnog?

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj cokolina prvotno napisa
    Citiraj ~lex~ prvotno napisa
    hvala. ali zar nije to skuplje, ja sam cula neke iznose oko 800-1200 kn preko privatnog?
    Moja privatna kaže da su cijene ovakve. :/

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

evo ja sam bila i bice mi gotovo nalazi za 3 dana!
    rekli su da cu platiti oko 100 kn.
    sve preko socijalnog.

nego, ja mislila nece meni moja gin dati te uputnice, da cu je morati gnjavati i moliti, kad ona iz prve.
    a zamislite papu mi nije htjela novu napraviti, kaze nece ne pravi se to tako cesto, dovoljno je 1x u godini dana ili cak 2 godine!!!

i sad sam ne znam sta da radim.

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

jel netko imao slucaj:
    nasli su mi u brisu Ureaplasma urealyticum -10 (4)
    kaze moja gin da nije potrebno lijecenje, pa me zanima jel netko imao toliku konc. bakterije da nije potrebno nikakvo lijecenje?

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nakon mog pobačaja (ili poroda) u 24.tj. PHD je pokazao da je uzrok parvovirus. Poslije sam išla na testiranje i pokazalo se da sam zaista imala taj virus (on ostavlja imunitet kao npr.kozice, pa ga ne mogu ponovo dobiti)

G je rekao da je to to, u bolnici su mi radili još puno pretraga i sve je bilo ok.
    Ne znam da li bi trebala inzistirati na te briseve i ostalo o čemu tu pišete?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •