Razlika od 126 do 150 je vjerojatno od apoteke do ordinacije, to cesto na zalost cujem.
A ovo 400 kn ne kuzim, osim da ti je to cijena za 5 u 1, sto pak nema nikakve veze s ovim cjepivom.
Razlika od 126 do 150 je vjerojatno od apoteke do ordinacije, to cesto na zalost cujem.
A ovo 400 kn ne kuzim, osim da ti je to cijena za 5 u 1, sto pak nema nikakve veze s ovim cjepivom.
Ma, ne, Miha, nego Priorix! Baš sam to i napisala u prvom postu- skoro sam kupila taj za 400 kn u D. Selu. Srećom, saznala sam da ga ima i u Sesvetama i da je tamo oko 130 kn. Nevjerojatno!!! Još su se ovi u D. Selu naljutili kad sam im otkazala rezervaciju- 300 kuna razlike je ipak too much!
Jedina razlika je u tome što su ovaj za 400 kuna naručili izvana samo za nas, a ovaj za 130 je došao u ljekarnu redovnim putem. Ipak mi je neshvatljiva tolika razlika u cijeni.
pa upravo to ti je razlogLinda prvotno napisa
jer su ga oni sami uvozili a ovaj drugi je došao preko veledrogerije
pod zidom si isto mogao naručiti priorix iz njemačke i koštao je 400 kn (dok ga i tamo nije nestalo).
mi se danas cijepili priorixom u dz i platili 200 kn.
Da se zahvalim. Iskoristila sam ovu preporuku i poslala tamo na cijepljenje svoje prijatelje, strance. Razlog: neka cjepiva koja su im trebala za njihovu bebu nisu registrirana u Hrvatskoj, a u Sloveniji jesu. Tamo su sve obavili i imaju samo rijeci pohvale za doktora.ivonna prvotno napisa