Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 105 od 105

Tema: Gdje da kupim Priorix (Zagreb)?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Razlika od 126 do 150 je vjerojatno od apoteke do ordinacije, to cesto na zalost cujem.
    A ovo 400 kn ne kuzim, osim da ti je to cijena za 5 u 1, sto pak nema nikakve veze s ovim cjepivom.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ma, ne, Miha, nego Priorix! Baš sam to i napisala u prvom postu- skoro sam kupila taj za 400 kn u D. Selu. Srećom, saznala sam da ga ima i u Sesvetama i da je tamo oko 130 kn. Nevjerojatno!!! Još su se ovi u D. Selu naljutili kad sam im otkazala rezervaciju- 300 kuna razlike je ipak too much!

Jedina razlika je u tome što su ovaj za 400 kuna naručili izvana samo za nas, a ovaj za 130 je došao u ljekarnu redovnim putem. Ipak mi je neshvatljiva tolika razlika u cijeni.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa
    Jedina razlika je u tome što su ovaj za 400 kuna naručili izvana samo za nas, a ovaj za 130 je došao u ljekarnu redovnim putem.
    pa upravo to ti je razlog
    jer su ga oni sami uvozili a ovaj drugi je došao preko veledrogerije
    pod zidom si isto mogao naručiti priorix iz njemačke i koštao je 400 kn (dok ga i tamo nije nestalo).

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi se danas cijepili priorixom u dz i platili 200 kn.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ivonna prvotno napisa
    Dom zdravlja Brezice, prizemlje
    Dr. Lipovsek
    tel 00386-749-624-95
    sistematski pregled i cijepljenje je 200kn. Dr. da markicu koju onda treba odnijeti pedijatru da nalijepi u knjizicu cijepljenja

nadam se da sam pomogla
    Da se zahvalim. Iskoristila sam ovu preporuku i poslala tamo na cijepljenje svoje prijatelje, strance. Razlog: neka cjepiva koja su im trebala za njihovu bebu nisu registrirana u Hrvatskoj, a u Sloveniji jesu. Tamo su sve obavili i imaju samo rijeci pohvale za doktora.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •