MN,a ko vam je kupio tako lijepu haljinicu na slici 1 i 2??![]()
MN,a ko vam je kupio tako lijepu haljinicu na slici 1 i 2??![]()
Samo sam te čekala![]()
Jedni super roditelji jedne još bolje curice!
Mama Natasa, Lenci je super! I Asja napravi par koraka samostalno, ali se ipak ne usudi pustiti na malo dulje relacije. I da, mi imamo istu sjedalicu i takodjer smo je dobili na poklon, ali meni je OK. Zasto ti nisi zadovoljna sa vasom?
Sto se tice izljeva bijesa, Asja vristi i place, da mene bubnjici zabole. A u zadnje vrijeme se pocela udarati po glavi, pokusavam da joj objasnim da je "draga glava", i upali za trenutak, ali nakon sto se pomazi po glavi par puta, opet ide lupanje![]()
Leki![]()
Ma nije sjedalica skroz loša samo se teško učvrsti (ili MM nije skužio kako) a nikako da ulovimo pregled autosjedalica da šefice to zacementiraju.
Lena je slatka šminkerica....![]()
Lara danas nije išla u jaslice... nos joj curi ko lud, cijelu noć se prevrtala i namiještala... poštedili smo ju bar plakanja danas....bit će da je ipak pobrala od MM-a....
Danas smo nakon nekoliko dana izašli na zrak i sreli u parku Matijinog frenda koji ima 17 mjeseci. Cijelo ljeto su se on i M. igrali u pješčaniku, jeli skupa u parku bananu, ali danas je došao novi moment. K. se jako razveselio kad je vidio M., potrčao mu u susret i pokušao ga podragati po glavi, a moj M. se ukopao i počeo plakati...Cijelih sat vremena on se nije odvajao od mene, stalno je gledao di je K., a kad bi mu se ovaj približio počeo bi plakati i tražiti da ga uzmem na ruke.
Curke vi koje znate M. vidjele ste da se on ne boji djece. Da li je ovo opet nova reakcija na bolnicu? Sve me hvata panika kak će biti u jaslicama. Prije bolesti se super adaptirao, ali ja svejedno očekujem male probleme prvih par dana, ali ne i da će se bojati djece... :?
Nitice kad je zadnji put Matija bio sa djecom? Možda je samo malo zbunjen nakon što je više dana proveo sa vama i ljudima u bolnici... Još koji dan u parkiću i opet će biti onaj stari Matija, vidjet ćeš.![]()
Nitice, vrlo je moguce da to nema nikakve veze sa decom. Mozda se uplasio u bolnici, i sad se jos uvek oporavlja, pa je oprezan i pomalo strasljiv u svim situacijama osim kad je s roditeljima i jako poznatim ljudima.
ovo ti kazem jer se novi lako preplasi, takav je od pocetka i on slicne postupke ima od dobi od 3 meseca (ne preterujem).
Verujem da ce matija da se brzo oporavi i da u svim situacijama reaguje kao pre.
Ljubi malog princa![]()
Evo mi jutros bili kod lekara na redovnoj kontroli i on je toliko plakao, kao beba. Nije se odvojio od mene. Vagali ga i merili kao malu bebu, a on covek hoda vec 5 meseci.![]()
Sisali smo i pre i posle pregleda.
Inace imamo 10400g i visoki smo 78cm!
Bas sam gledala po krivuljama, po kilazi je na pola (50 centila), a po visini 23.8, sto ce reci da je malo nizi.
Svima saljemo puse!!
joj kli i lara je plakala na zadnjoj kontroli.... nije htjela na vagu ni u ludili, a visinu nakon 74cm ne mjere u onom koritu (ne znam kak je kod vas) nego stojeći... pa j to isto bio živi cirkus....
dajte i ostali malo mjera da se usporedimo... Mirta, jesi skoro mjerila Vida? ja mislim da mi više ne spadamo u male i sitne :/ ...
Na zadnjoj kontroli - 78 cm i 9750 g. I vagali se u koritu i mjerili se ležećki...
o pa lenica je mala manekenka... tanka a visoka...
ma pobala je ona nju izmjerii u koritu ali nema šanse da se legne u to... a korito im je do 74... do tu ima brojke, a dalje "od oka"![]()
idem doma... ipak je petak 8)
pozdrav svima....![]()
MN- moram ja Lenu upoznati sa moja dva hahara, pa nek damica bira
(ak vec nije zauzeta)
nase mjere neznam tocno jer bi drugi tjedan trebali na kontrolu pa cu onda valjda znati, nema sanse da ga sama izmjerim
Nitici i Matiji saljemo jos![]()
Evo javljam se na brzinu dok mi muškaci spavaju-očekujem buđenje svaki čas.
F je dobro, puno bolje, nema tempicu, ali nosić još curi, premda ne tako intenzivno, ali još uvijek dosta kašlje. Nemam pojma kako ćemo u utorak u jaslice-bojim se da je predugo doma, a da sve prođe bezbolno .
MN, haljinica je stvarno prekrasna, bucka mi ote riječ iz usta, ali sigurno zato što ju je ona kupila
![]()
Onak u igri prije tri tjedna u jaslicama. Od tada je prvo bio doma, pa u bolnici i sada je veći dio dana doma (smijemo van samo ak je sunčano i to na pola sata). I ja mislim da je to sve zbog bolnice i da se boji da ćemo ga opet ostaviti. Joj jedva čekam da se malo oporavi i to sve zaboravi.Mama Natasa prvotno napisa
Mi smo zadnje vaganje imali u bolnici, a mjerili su ga ležečki sa metrom. Mjere su izgledale ovako 9950 g i 82 cm (zbog obraščića svi misle da ima puuuno više kila)
Kovke kad Fran kreće u jaslice?
Sorry tek sam sad vidjela da si napisala da kreće u utorak.Nitica prvotno napisa
nitice, mislim da je to samo faza koja će za koji dan proći, samo nek' bude u blizini drugih klinaca i polako će zaboraviti bolnicu
(a da se možda nije uplašio da mu K ne pojede bananu???)
larita - 13.09.2006 8800 gr i 75 cm, mislim da smo mi ipak u sitnima
zadnjih dan dva Vid jako malo jede, hoće samo kruh, stvarno ne kužim kaj mu je, a po noći se stalno budi. Osim toga danas se probudio iz dnevnog spavanja sa strašnim plačem koji smo jedva zaustavili. Nemam pojma što mu je??????
saljemo veeeeeeeeliiiiiiiiiiku pusu malom matiji!!!!![]()
mirta,mi smo jucer imali slicnu epizodu sa nikom!!navecer je sa daddy-em gledala teletubise i iz cista mira se rasplakala i negdje ju 40 min nismo uspjeli smiriti!!
i ona je ko i fran vec par dana smrkava,pa smo se vec prepali da nema upalu uha,ili ju muce zubi ili...!
ma nismo ni sami znali sto!!
nakon toga je zaspala na daddy-u i nije vise plakala,a izgleda da je imala grceve od neceg sto je jucer popapala!!
umorni smo svi skupa uzasno i jedva stojimo na nogama!
pika se i dalje budi po noci i provede valjda 70% vremena kod nas u krevetu sto nas isto izmuci jer stalno jedni druge guramo sa kreveta!!!
sutra idemo u kc,p mozda produzimo do samobora dok traju jos ovi lijepi dani!!!
ps.di nam je romina :? nema je vec duuuuuuuuugo!!!
izgleda da nam mali misic nesto ruzno sanjaju ovih dana, jer smo i mi imali epizode budjenja u grcevitom placu, ali sad je to iza nas valjda.
Ja sam danas A. odvela k mami da napisem neki seminarski, i kupila si novi LCD monitor :D jer je ona stara kanta napokon krepala :D
Svima pusaci velki od mene i male Meri koja vec pajki![]()
ma valjda je i pun mjesec odigrao svoje.
bucka, i Vid često provede veliki komad noći s nama u krevetu, mada ga pokušavamo zadržati u njegovom krevetiću (bez plača) kako bi se navikao jer stvarno ne znam kako će izgledati kada dođe beba, pogotovo zato što se Vid počne buditi kada mi šapćemo.
puse spavačima![]()
mirta, mora da ima dana kad Vid nije tako osjetljiv na saputanja u krevetu![]()
e to nije bilo u krevetuivonna prvotno napisa
![]()
:shock: egzibicionistice !
...ako to uopce je rijec![]()
cure![]()
Mirta- ja sam Bruni kupila pravi veliki krevet i prvo je na njemu spavao samo preko dana (i ja skupa s njim) a kasnije i po noci, cak je zelio ostati sam (nije sam u sobi, samo u krevetu) i bas si je bio sav nekako vazan, tak da nisam imala problema kad je dosao Teo, a krevetic su ionako obojica koristili samo prvih mjesec- dva, uglavnom za dnevna spavanja
Cure...
upravo mi se javila Romina. Maureno je u bolnici s dijagnozom teške bronhione opstrukcije. Vibrajte za malog mišeka,pliz!![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za slatkicu plavu![]()
Annie, skroz sam u soku. Da li je Romina s njim?
za maurena i rominu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Veronik prvotno napisa
kakvu si mu ogradicu stavila?
Vibre za malog Maurena ~~~~~~~~![]()
Čula sam se sa Rominom i Maureno ima istu dijagnozu kao i Matija, u istoj je bolnici, ali na žalost za sada nema slobodnih apartmana i mali mišeg će izgleda provesti noć bez mamice.![]()
Nakon što sam se čula sa Rominom sve mi se vratilo i točno znam kak joj je i kak se osjeća...
Izgleda da stvarno hara neki virus koji "hvata" naše bebolince išli oni u jaslice ili ne.
Romina i Maureno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
zadnjih dana je nesto utihnulo ovdje na ljetnima, di nam je Mama Natasa, di su buckici, kovke...??
ljudi jeste vi poceli grijati? ja vec par dana svako jutro palim centralno (sori Mirta stavljam ti sol na ranu) jer se smrzavam, a nema mi ni MMa da me grije po noci!
Nitice, jel matija skroz ozdravio? Kovke, kako je Fran?
Mirta, nikad te nisam pitala, jesi ti sad na bolovanju ili radis?
Bas mi je zao malog Maurena, mogu samo zamisliti kako je sada Rominievo jos malo vibrica za njega ~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
a joj,jadan mali maureno!!!
saljemo mu veliku!!
romincice,drz nam se ti!!![]()
annie,hvala sto si javila!!!
Tu sam. Otkako radim na netu sam samo u radno vrijeme.
A sutra ne radim![]()
ivonna - pa ti ne čitaš moje postoveja imam plin "već" nekoliko dana
za sada ne grijemo jer nam temp. u stanu dođe i do 24C (u jutro je malo frkovito ali čim sunce zagrije odmah je toplo)
ja radim doma - moj večerašnji uradak pogledaj na http://roda.hr/ (banner na desnoj strani) - uglavnom sam tako radila i prije vid, a namjeravam još neko vrijeme
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Maurena!
Franu je malo opet procurio nosić, već mu je jadničku crveno ispod nosića i boli ga, pa ne možemo ni brisati-dijete mi hoda sa šmrkljama okolo po gradu![]()
Pusa svima i zdravima, a još više bubanima
Ne želim ni zamišljati kako je Romini![]()
![]()
aaa svi ste tu!
Mirta, ja bas i nista ne citam zadnjih dana jer je stalno neka strka oko mene![]()
I kak kod tebe dodje do 24 bez grijanja???
Kod mene ujutro kad se dignem ledenih 19 stupnjeva![]()
Eto Ivonna, prozivka upalila 8)
sve sam vas skuzila (osim kovke) svi ste skriveni korisnici![]()
I mi smo par puta grijali ovih dana, malo ujutro i malo navečer prije kupanja.
Ćao cure.
Baš sam pročitala za Maurena i odmah sam se rascmoljila jer je tako sam bez svoje mame i bolestan.... Šaljemo mu puno vibri za brzo ozdravljenje.
stan s korvnim prozorimai staklenom stijenom
zato sto zivi na nekom bezveznom tavanu,pa joj sunce brzo ugrije stan!!!ivonna prvotno napisa
samo sto joj golubovi ne setaju po stanu!!![]()
wow Mirta, super izgleda!
Samo da javim, stigli su nam lijekovi iz Njemacke, neka Euphrasia (ili nesto slicnog naziva) i Conjuctiva...i sad drzite fige da to pomogne okicama
Ja nisam![]()
sve mi se cini da taj tavan i nije tak bezveze 8)bucka prvotno napisa