-
Pohvala za bolnicu Srebrnjak
nešto prije mjesec dana sam pisala o tome kako je moj Marko bolestan i da mu je dijagnosticiran najprije bronhitis,a potom puno opasniji bronhiolitis
na žalost praksa većine pedijatara u mom gradu da se takve bolesti liječe ambulantno ili na dječjem odjelu županijske bolnice gdje su pomiješana sva djeca i nije rijedak slučaj da se pokupi još nekakva infekcija
na moje inzistiranje tj bolje rečeno scenu dobijam uputnicu za pregled na Srebrnjaku
Marko ostaje u bolnici 8 dana,inače rođen je 19.3. i samo mogu reći da sam prezadovoljna kako su se doktori i sestre brinuli o njemu.Bio je sam u sobi,ja sam mogla biti uz njega koliko god sam htjela od ranog jutra do 10 navečer,ako sam i otišla na pol sata na wc ili nešto pojesti ,a on je zaplakao,uvijek se našla sestra koja ga je uzela i utješila.
njegovu sobu je čistačica prala stalno,nije se moglo vidjeti niti jedno zrnce prašine
uvijek sam mogla dobiti informaciju o njegovom stanju,osobito iza vizite ,i u svakom trenutku sam znala koja je pretraga i što se još mora obaviti,da ne dužim svaka čast 2.odjelu bolnice Srebrnjak
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma