Daklem, juce sam ostala sokirana nekim pricama koje je moja Annabel ispricala.
Zar je moguce da djeca u 2 razredu osnovne s 7 godina vec znaju prepisivati i varati na testovima pa jos povrh svega nekom prjetiti ako mu nedas da prepise. :shock:
Neka curica iz njenog razreda stalno prepisuje od nje i to mi je i prije rekla.
Ja sam joj naravno objasnila da se to nesmije i da curica nesmije prepisivati ali ni da ona nesmije davati da se prepisuje kad imaju testove.To je bilo prije nekih 10 dana da bi ona ispricala sljedecu pricu sinoc.
Radili su neki test iz matematike i mala sjedi preko puta Annabel. Annabel je svoje zavrsila i ono, sjedila i cekala. Dakle mala ju je uhvatila za ruku i rekal joj da joj kaze odgovore. Posto se Annabel dvoumila ova joj je do kosti stisla rukui rekla da joj kaze ili ce je jos vise stisnuti(po rjecima Annabel vec je stiskala do suza od boli).
Annabel joj je rekla.
Uciteljici nije rekla jer se boji male. :shock:
Sljedeca stvar je da su ovaj tjedan imali test iz francuskog i Annabel je svoj zavrsila i isla uzeti maramicu za nos i kad je prolazila pored doticne male vidjela je da ova na nekoj kartici ima napisane rjeci iz francuskog koje su imali oko 10 dana da nauce i da ih prepisuje tj kopira.![]()
7 godina. Pa kako to neko uopce zna sa 7 godina.
Mala je naravno sve imala ispravno i Annabel kaze da se onda jos rugala dvjema curicama koje nisu.
Eto ja sam sokirana. MM kaze da mora da ima starije baracu ili sestre jer je fakat nepojmljivo da tako mali znaju varati.
I sta sad?
Poslala sam mail njenoj uciteljici da me nazove i rekla je da ce me nazvati danas prije podne pa sad cekam.
Mislim da joj definitivno to moram reci jer ako se to sad desava sto ce biti dalje. Ne zelim da moje djete nauci varati.
Sto vi mislite?![]()

Odgovori s citatom