Evo prilike da se i mi predstavimo da ne ostane sve na off-line komentarima izmedju njojze i mene.. osobito ako budemo isle u neke konkretne aktivnosti ovdje u Bosni.
Idemo onda prvo u slici: http://public.fotki.com/fernala/
A i u rijeci: Vesela smo dva djecaka i koliko god nam se mama brinula zbog mozda prevelike razlike u godinama toliko i uziva u drugoj bebi kao da je prva (ostarilo se pa i dodatno raznjezilo, op.mam.)
A zasto smo sretnici? Pa izmedju ostalog sto smo tokom porodiljnog mogli nastaviti posao koji volimo raditi i MM i ja, a da to nije negativno uticala na naseg novog Bebaca niti na dojenje. Naime, omoguceno mi je da prvih par mjeseci radim on-line, od kuce a sada sam na poslu dobila posebnu kancelariju koju smo priredili u jaslice i jednu finu tetu cuvalicu. Tako da se sretno dojimo, na zahtjev (kad god nam padne na pamet). Mama se moze u potpunosti posvetiti poslu jer me moze vidjeti kad god pozeli, poigrati se samnom i raditi dalje.
Atmosfera u firmi je sada ljepsa nego je bila (niko ne moze biti dugo neraspolozen u krugu sunca malog - nasmijanog).
Cesto putujem ali i Mak ide samnom. Miron ide u skolu pa on i MM (koji odlicno kuha!!!) ostaju u Sa i stvari prilicno dobro funkcionisu.
Mak odlicno podnosi putovanja i smatram se vrlo sretnom sto imam tako zahvalnu bebicu.
Zanima me da li jos neka firma u Sarajevu izlazi u susret majci dojilji na ovaj nacin?? I da li ima zainteresiranih za aktivnosti na promociji ovakvih pozitivnosti u nasem gradu??
BTW, vec vas dugo citamo (osobitno kad imamo kakav problemcic) ali evo tek sad smo se odlucili da se malo i dopisemo.
Puse svima!!!![]()

). Mama se moze u potpunosti posvetiti poslu jer me moze vidjeti kad god pozeli, poigrati se samnom i raditi dalje.
Odgovori s citatom