Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Sretnici!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Sretnici!

Evo prilike da se i mi predstavimo da ne ostane sve na off-line komentarima izmedju njojze i mene.. osobito ako budemo isle u neke konkretne aktivnosti ovdje u Bosni.

Idemo onda prvo u slici: http://public.fotki.com/fernala/

A i u rijeci: Vesela smo dva djecaka i koliko god nam se mama brinula zbog mozda prevelike razlike u godinama toliko i uziva u drugoj bebi kao da je prva (ostarilo se pa i dodatno raznjezilo, op.mam.)

A zasto smo sretnici? Pa izmedju ostalog sto smo tokom porodiljnog mogli nastaviti posao koji volimo raditi i MM i ja, a da to nije negativno uticala na naseg novog Bebaca niti na dojenje. Naime, omoguceno mi je da prvih par mjeseci radim on-line, od kuce a sada sam na poslu dobila posebnu kancelariju koju smo priredili u jaslice i jednu finu tetu cuvalicu. Tako da se sretno dojimo, na zahtjev (kad god nam padne na pamet ). Mama se moze u potpunosti posvetiti poslu jer me moze vidjeti kad god pozeli, poigrati se samnom i raditi dalje.

Atmosfera u firmi je sada ljepsa nego je bila (niko ne moze biti dugo neraspolozen u krugu sunca malog - nasmijanog).

Cesto putujem ali i Mak ide samnom. Miron ide u skolu pa on i MM (koji odlicno kuha!!!) ostaju u Sa i stvari prilicno dobro funkcionisu.
    Mak odlicno podnosi putovanja i smatram se vrlo sretnom sto imam tako zahvalnu bebicu.

Zanima me da li jos neka firma u Sarajevu izlazi u susret majci dojilji na ovaj nacin?? I da li ima zainteresiranih za aktivnosti na promociji ovakvih pozitivnosti u nasem gradu??

BTW, vec vas dugo citamo (osobitno kad imamo kakav problemcic) ali evo tek sad smo se odlucili da se malo i dopisemo.

Puse svima!!!

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

hej, dobrodošla na forum :D !!

slikice su genijalne, dječaci su pravi bomboni, a imaju i preeeekrasna imena !

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kakva divota :D :D :D tak je divno da nemrem vjerovat - zar jaslice i teta cuvalica samo za vas :shock: :?
    svaka cast firmi :D

citam danas u nekoj zutoj stampi da je onaj sarajevski glumac (nemrem se sjetit kak se zove, nasa mala klinika... tam glumi) dobio sina po imenu mak

jel to isti mak? 8)

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

hej feri, i bilo je vrijeme da prestanes virkat i da pocnes tipkat .
    dobrodosla i dugo postala
    za djecake i sama znas da stalno trazim slicice pa cu samo reci jos jednom da su pravi pravcati medenjaci.
    za firmu, skidam kapu i iskreno se nadam da ce sluziti na primjer mnogim drugim firmama.
    cuj, nadam se da cemo relativno skoro u akciju pa cemo i to predstaviti javnosti

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ovaj Mak je piscev sin, ne glumcev
    Umjetnicke dusice...

Od kad smo dali ime Mak nasem mladjem sineku, srecemo ih bezbroj u blizoj i daljoj okolini.

A glede jaslica i tete cuvalice, meni je jasno da je osim dobrih osjecanja prevladalo u mom slucaju i to sto me firma u to trenutku trebala i sto smo imali slobodnu kancelariju i finu tetu koja je radila kod nas u kuhinji i koja se s Makom jako zblizila kad smo povremeno dolazili.

Ideja koju imam je da natjeramo ostale firme da pokazu dobru volju. Ne trazimo da se izdvajaju vele troskovi, tek da se obezbjedi neki zgodan prostorcic, a svaka mama bi za svoje sunce malo uredila prirucne jaslice, a tetu cuvalicu mogu placati djelimicno i mame (svakako bi to kod kuce radile). Mislim da ideju vec nazirete??

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

hallo feri, dobrodosla!

decki su ti predivni

~lex~ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bok feri, dobro nam došla! :D
    Sinčine su ti predivne, a imena su mi visoko na listi za mog sljedećeg.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •