Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Lijena beba

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Lijena beba

Tako se moja šogorica opravdava zašto ne doji svoju mali mišicu staru 4 tjedna. Veli da povuče 2-3 puta i zaspe na cici.
    Daje joj **** pre još od rodilišta..
    Bebica je stvarno malo lijena (bar koliko sam ja vidjela da i flašicu jedva vuče i to traje skoro pol sata po obroku)..
    Ja bih sve dala da me imao tko podržati u dojenju i posavjetovati ali ne želim joj pametovati i nešto nametati. Ona veli da se izdaja ali da nema dovoljno mlijeka pa zato mala pije i ****.
    Molim savjet kako nenametljivo ali sa argumentima nagovoriti da malu ipak stavlja na prsa!

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ja nisam stručna, ali tako je i patrik meni dok mi nije nadošlo mlijeko i dok je količina bila još mala. stavim ga, on povuče malo i zaspe, pa onda opet i tako stalno. ja sam ga pustila i po 5-7 sati da tako radi i sada nakon 2 tjedna već osjetim kako mi mlijeko na početku podoja poteče i on aktivno guta po 15-20 minuta sa kratkim prekidima i tek onda polako sklapa okice. i dalje je on meni na ciki jako dugo, ali evo po noći mi već dva dana kratko posiše oko 45 minuta i zaspe. moja nekakva teorija je da je onako lijeno cikio zato što nije bilo dosta mlijeka pa je i on malo odkrnjio dok ne nadođe nova količina ja bih na njenom mjesu bebu samo držala na ciki kad god i koliko god dugo želi i s vremenom će beba sama sebi navući mlijeko. još sam jedan savjet dobila koji se pokazao jako dobar. raditi kompresije kad beba zaspe.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •