-
hm, pupeta, već ti je 19dc a folikul nije velik. Flokul je zreo i pukne pri veličini od 22-24mm. Ja sam npr. jučer bila na pregledu (predvečer), 12dc i folkul mi je 20mm. Odnos smo imali zadnja tri dana za redom.
Ujutro oko 8 sati (13dc) sam dobila injekciju u guzu (jooj svaki put zaboravim kako se zove ta injekcija, ima nekakav čudan naziv, baš sam smotana
) uglavnom je to sada tzv. štoperica i moramo imati odnos tek sutra (14dc) u 18 sati. Jooj, zamisli hopsanje po naredbi!!
Pupeta, ovo mi je već treći put na folikulometriji i nisam ni sanjala da je pravljenje dice ovako komplicirano.
Kažeš za ovulaciju 27 ili 31dc, pa neznam baš da je i tada ovulacija, jedino ako zaista imaš neredovit menstrualni ciklus pa je teško odrediti dane. Tvoj dr. bi ti trebao reći detalje, ako on ne govori, ti pitaj, nema druge. Za klomifen sam čula da ima uspjeha, a to ti zaista dr. (ginekolog) treba odrediti, možda nemaš ovulaciju. Meni moj dr. nije želio to dati jer imam redovitu ovulaciju, veličinu, protok krvi, sluznice sve ok.
Kaže dr. imajte strpljenja, nalazi su oboma normalni i samo je pitanje trenutka. A moja prijateljica koja se nedavno udala, odlučili se ne čuvati i u istom mjesecu ostala trudna. Pa to je za nevirovat!! Mi hopsamo već oko 8 mj. pa ništa još. A bože moj dragi bit će i nama valjda sriće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma