Na amnio nisam bila pa ti ne mogu reći, ali zato za dr F, nemam lijepih riječi. Od 30. do 35. tjedna sam ležala na patologiji i čula sam svakakva iskustva baš sa tim istim doktorom, a kada me je on pregledavao i na porodu sam se uvjerila da je to istina - bezosjećajan je, imala sam osjećaj kao da pregledava lutku, a ne živo biće, poslije pregleda me je sve bolilo par dana, a nakon poroda me je šivao drugi doktor (unatoč epi, jako sam popucala) i to je trajalo skoro sat vremena. Onda je došao dotični, pogledao i sav bijesan, uz komentar da šta ovaj pazi da to bude estetski lijepo, pa to i onako nitko ne gleda :? , počupao mi je par končića i išao šivati iznova. Naravno da je anestezija popustila i naravno da sam ga plačući od bola molila da mi da novu injekciju, a on mi je odgovorio: "Ajde, šta plačete, pa to ne boli ništa u odnosu na bol kada ste rodila!" :shock: Voljela bih samo znati kako on to zna!!! Od cijelog šava, koji je stvarno ogroman, boli me i dan danas, taj jedan čvorić pri vrhu koji je on, naravno napravio!