Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Dira druge ?!?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno Dira druge ?!?

Paula je ušla u neku fazu "glađenja".
    Primjer: jučer smo je upisali na ritmiku i teta koja vodi program čuči pored mene i ispisuje uplatnicu. Paula joj prilazi, draga je rukom po ruci i po trbuhu (od vrata nadolje) i kaže ja te diram (nježnim glasom).
    Ja skoro propala u zemlju kako mi je bilo neugodno. Rekla sam joj nešto kao nemoj smetati teti dok piše ali ju to nije previše omelo. U zadnje vrijeme ima često takve "napade diranja".
    Kako da se postavim? Da li joj išta govoriti? Iskreno, nije mi baš drago da dira osobe koje ne pozna (inaće je jako komunikativna i otvorena, nema strahova i ne srami se - strane osobe odmah prihvaća i bez ikakvih problema se socijalizira trenutno u svaku grupu bez obzira jesmo li prisutni ili ne). Čak i napusti prostoriju s nepoznatom osobom i uopće ne strahuje da će mama nekamo "nestati". Prilično se bojim te njezine bezbrižnosti pa se u parku neusudim niti trepnuti a opet nebih joj željela nabijati neke strahove.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sebastian je imao fazu kad je dirao noge tetama u carapama, i imao je fazu kad je dirao nalakirane nokte ( to kod mene nema priliku viditi)

takodjer povremeno pokusava poljubiti curice koje su mu zgodne

neko je vrijeme imao fazu kad se pred curama ciju je paznju trazio valjao po podu i hodao na sve 4

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Isto je i s M. Jučer u vrtiću zagrli dječaka i kaže: ovo je moj prijatelj. Mali pobjegne, a M doda:...ali se ne voli dirati. (Da i ne spominjem kako se stalno grli s djecom naših prijatelja).
    Pretpostavljam da vi u kući izražavate otvoreno osjećaje pa Paula misli da je cijeli svijet blagonaklon i da se tako može ophoditi sa svima. Eh, da barem jest, da im barem mi roditelji ne moramo, za njihovo dobro, razbijati tu iluziju...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Pa svi ju rado "gnjavimo" kako ona to zove (kad se želi maziti kaže da se gnjavimo ). Neznam kako da se postavim - da li joj braniti da dira druge i na koji način

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve dok "diranje" ne smeta one koje Paula dodiruje - gdje je tu problem?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Lea je isto jedno vrijeme jako voljela dragati i dirati drugu djecu, a moram reći, pogotovo dečkiće. Još bi i govorila pri tome 'jako mi je lepi ovaj dečko'. Ja bih ju spriječila da ne pretjera kada bih vidjela da je to drugo dijete plašljivo i da mu ne pašu Leaini izljevi ljubavi. Lei ne smeta kad ju druga djeca diraju, dapače, ima jednu frendicu u parku koja je stalno grli i to joj je baš drago, jedino ja moram budno paziti (jučer ju je u naletu ljubavi skoro srušila na pod).

tratincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja isto ne vidim problem :? . K. se isto stalno grli i mazi i djecu obicno uhvati poslje mazenja za ruku pa zajedno setaju. uletim jedino ako je djete manje pa ga moze srusit ili ako vidim da drugom djetetu to nije ugodno vise...
    inace su mi preslatki tako dok se maze a da ne govorim turistima...mislim da ga ima po cijelom svijetu koliko su ih slikavali po gradu...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Problem je što paula dira odrasle (djecu neće). Djeca uvijek pokažu ako im nešto ne odgovara dok je odraslima to neugodno. Kako biste vi reagirali da vas gladi nepoznato dijete?

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kako biste vi reagirali da vas gladi nepoznato dijete?
    vec mi se dogadjalo
    sa simpatijom

ako ti vidis da je nekom odraslom neugodno, mozes malenoj reci: teta/stricek ne voli da ju se dodiruje
    a mozda to nije bila neugoda, vec iznenadjenje

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Meni bi to bilo prekrasno, ali imam dva prijatelja (oko 35 godina) koji se vidno ukoče kad ih Matej uhvati za ruku. Ne znam ima li to veze, ali obojica su kronicni samci.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Franka je znala reći ženama i nepoznatim "i ti imaš cecke", mislim da je čak znala i dodirnuti ... meni je to bilo smiješno i simpatično, više se na sjećam ali nekako smo to onda objašnjavali.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •