-
dlačice iz jastučića za grudnjak
Molim vas neka mi neko preporuči marku jastučića za grudnjak od kojih ne ostaju one sitne dlačice!! Babylove i Johnsons su već prekriženi!
Po danu prije dijenja moram prvo očistiti bradavice od tih dlačica, a po noći ne vidm dobro pa se pitam koliko su moji maleni već pojeli istih?? :?
-
Platnene, perive
-
Kakve su te? Gdje ih ima za nabaviti?
-
ja kupila u aniti, 6 komada 73 kune. dobiješ i platnenu vrećicu za pranje. a više od dlačica me nervira cijena jednokratnih. potrošim ih mali milijun a pakiranje 20 kuna 
pa ti sad zbroji ako ćeš dojit npr, godinu dana.
-
curenje mlijeka iz dojki nije nuzno povezano s duljinom dojenja 
moze se dogoditi da se vec i uhodavanjem laktacije i potraznje "curenje" u potpunosti povuce...
a moze se dogoditi i da traje i traje... ali, ponavljam, ne nuzno do prekida dojenja.
-
Chicco, ali su skupi kao sam vrag.
-
ako se dobro sjećam, niti nukovi ne dlakave (i isto su skupi, mislim 2x skuplji od gore navedenih)
-
Die wonnig weichen, svijetloplava kutija 60 kom, Muller i nisu skupi, a dobri su, doduše malo su deblji od dm-ovih ali se ne lijepe.
-
Chicco ( U Chiccu na rivi )
-
Ups, sad vidjeh lokaciju, mislim da muller nema u zd
-
Evo nakon tri mjeseca dojenja jastučići mi nisu ni potrebni. Nukovi su mi bili ok u razdoblju intenzivnog curenja.
Sad imam Babylove, ali samo reda radi.
-
Imaš (kršitelj koda)ove perive za kupiti u baby centru na Putu Nina. Mislim da pakiranje od 6 kom košta oko 80 kn. Ali računaj da ti jedan paket neće baš biti dovoljan.
-
Meni su svi tanki pustali "dlacice" (chicco, johnson, nuk), a onda sam otkrila deblje - slovenske koje bi se poceli raspadati od silnog upijenog mlijeka iznutra ali na van nisu pustali nista. Sad vise i rijetko trebam pa ne koristim vise.
-
-
ovo sto kaze devotion -to su tosama ili tak nesto
ili platneni - kamaris
ja sam nosila jastucice do anitinih stajaznam...8-9 mj :shock:
-
Evo jučer sam kupila neke Mama(Tosama) 25kn 30kom, dosta su čvršći od drugih i zasad su super.
Hvala svima, btw Nuk mi isto ostavljaju dlačice, bilo ih je par reklamnih u paketu sretna beba.
-
ja preporucam tigex. izvana su kao od papira, pa nema dlacica, a unutra imaju neki gel (ko ulosci always) koji super upije mlijeko.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma