Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: MAĆEHA!!!!!!

mare2041

Početno MAĆEHA!!!!!!

Sretno sam rastavljena već 2 godine. Imam divnu curicu od 3,5 god. Tata i ona se uredno viđaju a čak i više neg na papiru piše na moje inzistiranje. Dakle otišao sa starijom od mene 10 god, ona isti slučaj kao on s curicpom od 10. god. U subotu su me dok su djeca bila s njima zvali neprestano 2,5 sata i verbalno me maltretirali, psovali prijetili, ona zapravo ali se i koristila malo sa svojim malo s njegovim mobitelom. Zanima me kako mogu obzirom da ona ima par prijava za prijetnje i uznemiravanje ograničiti kretanje svoje malene s tatom kod te ludare?! Nemam ništa protiv da dijete bude s tatom, ali ovo je previše!!

mare2041

Početno

Zaboravila sam navesti da sam bila na policiji i sve to skupa prijavila. Zvali su me i dok sam razgovarala s inspektorom!!

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ako ti prijeti, odi na Općinsko državno odvjetništvo i na zapisnik podnesi kaznenu prijavu. Brže će reagirati nego policija.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Prebacila sam ovdje sa Pravnih pitanja, vjerujem da na ovom podforumu ima više forumaša koji mogu konkretnije pomoći.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

o boze
    a kaj su ti rekli na policiji?
    i kaj uopce ona hoce od tebe?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! cuj posto pratim sve,ne daj se generacio-oram te zvrc da cujes novosti. dakle drage moje u ovakvim i sl situacijama ne saginjite glave-potrazite pravnu i zakonsku zastitu i pomoc i bolesnike miocite od svoje djece

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •