-
Grga je danas i jučer stvarno dobro, niti nos mu više ne curi. :D
Ostao je jedino kašalj, a to namjeravam rješiti homeopatskim pripravcima, a nikako ne Ventolinom koji mi se stvarno čini preagresivan.
Budući da je taman prošlo tjedan dana od prvih simptoma sad znam da je homeopat bio u pravu i da je to obična viroza.
A za taj bronhitis ćemo vidjeti što ćemo. Možda je i alergijski. Prošle godine nas je mučio atopijski dermatitis koji se povukao kad je došlo proljeće i moguće je da se sad pretvorio u bronhitis. Vidjet ćemo hoće li ti homeopatski pripravci djelovati.
Drago mi je da smo se oduprijeli pritiscima okoline i ne dali antibiotik. Stvarno nemam pojma o medicini i možda je moje razmišljanje površno, ali dijagnoza mog pedijatra mi nije baš logična jer ta bakterija izaziva meningitis, upalu uha, upalu pluća. Uglavnom, bolesti čije simptome Grga uopće nije imao. Također sam čitala na Plivinom portalu da akutni bronhitis izazivaju virusi, a nikako ne bakterije i da je najčešća zloupotreba antibiotika upravo kod bronhitisa. A pedijatar mi je rekao da je bakterija uzrokovala bronhitis. I kad još tome dodam Davorov post dolazim do zaključka da je njegova dijagnoza brzopleta i pogrešna. A što je najgore vjerujem da bi većina pedijatara tako reagirala. Kako je onda homeopat koji je također doktor medicine odmah skužio o čemu se radi.
Teta čuvalica, njen muž i sin su isto svi oboljeli od istih simptoma, valjda ih je Grga zarazio. Dakle, svi se osjećaju isto, a doktor je svakome prepisao drugi antibiotik. Ima li to smisla :?
Moj zaključak je da zapadna medicina jednostavno nema lijekova za mnoge bolesti pa prepisuju ono što im je na raspolaganju bez obzira na posljedice. Dakle, ne znaju što će s Grginim bronhitisom pa mu šibnu Ventolin. A ako se pokaže da je bronhitis zaista kronični Grga bi do puberteta već toliko bio zatrovan tim jakim lijekovima da više ništa ne bi djelovalo na njega.
Sve me to ljuti i rastužuje!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma