-
Mi smo već dva puta u roku od tri mjeseca imali streptokok.pn. u nosu i jednu upalu uha kod koje je isto rađen bris nosa, ali nije bilo bakterija (što će sveukupno reći popili 3 antibiotika).
To se naravno počelo događati kad je P. krenuo u jaslice sa 16 mj., a Hibbom smo se zadnji put cijepili kad je imao 6 mjeseci (ne znam baš da je ta reakcija bila povezana).
Nos mu je svaki put curio žuto, pa zelenije, pa svakakvo, naravno čistili smo fiziološkom, operilom, aspiratorom, prvi put nije imao temperaturu, druga dva puta imao je dosta visoku temperaturu - preko 39,7 u guzi, svaki put je kašljao.
Od zadnjeg antibiotika sad je prošlo nešto više od 6 tjedana i nosić mu je prije dva tri tjedna ponovno procuri (opet žuto), ali nije imao temperaturu. Pedica je sada zaključila da antibiotik ovaj put nije potreban jer nema temperature, niti neke druge štete (pogledala je i uha), što je i evidentno (toliko i sama znam), ali niti jedanput nas nije poslala ORL-u što mi sada pogotovo ne da mira jer posljednjih dana više se nema što izvući iz nosa, a P. i dalje govori nazalno, diše na usta, hrče i budi se stalno jer mu je zaštopan nos, imao dvije upale uha u razmaku od mjesec i pol dana (uglavnom ima sve simptome koje je navela kinder) - sumnjamo na treću mandulu, ali bez ORL pregleda možemo samo sumnjati. što dalje činiti?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma