"Moje vrijeme za mene" je vrijeme provedeno s mojom djecom.
Jednom davno je Litala napisala slicnu recenicu i ja se apsolutno pronalazim u njoj.
Pokusat cu ostati doma s djecom koliko god bude moguce. Pristala bi raditi bilo kakav pristojan posao koji bi mi omogucio imati djecu u blizini. (tipa obiteljsko branje jagoda za minimalnu naknadu

)
Nisam karijeristkinja, ostvarujem se i pronalazim na druge nacine.
Mislim da su quality time i sl. pokusaji pravdanja danasnjeg drustva za stetu koja se direktno nanosi djeci. Jer ili si tu ili nisi. Price o nejednakosti spolova i sl. mi ovdje nimalo ne drze vodu jer svatko ima svoju (prirodnu) ulogu koja je kao takva nezamjenjiva.
Znam da smo svi mi individue i da se realiziramo na razlicite nacine. Ali isto tako znam da puno tih nacina nije nimalo child friendly.
Odrasla sam kao dijete mame "neprisilne radilice" i tate karijerista. I mogu komotno reci da me sada, jednako kao i tada, takav nacin zivota bacao u ocaj. I nikakva radost moje mame koju je njezin posao ispunjavao, i nikakvi ostvareni poslovni snovi moga tate ne mogu nadoknaditi cinjenicu da je meni nedostajalo vrijeme s mojim roditeljima.
Nadam se da nisam daleko otisla, ovo mi je uvijek bolna tema. :/