Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: AP i dvije bebe

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno AP i dvije bebe

Trudim se davati svojim curama svu paznju i ljubav, ne ostavljam ih da placu, ne tjeram spavati ako ne zele, mazimo se svaki slobodan trenutak, pokusavam postovati njihovu individualnost, ukratko trudim se biti AP sto vise mogu.
    Dok je Andrea bila sama sve je funkcioniralo i vise nego dobro, ali sada je vec malo teze. Andrea ima 16 mjeseci, Meri skoro 4 mjeseca i svaka trazi svoje. Andrea stalno hoce nekud ici i mene vuce za sobom, pa da joj nesto dohvatim, pa da joj citam, pa da dragam medu, pa da ju primim..a Meri ako ne spava hoce se nosati.

Kako da to kazem, a da ne ispadne ruzno...Ja se vec osjecam
    istroseno i natren dodje mi da stavim svaku u njen krevetic, zatvorim vrata i zacepim usi.
    Naravno, ta pomisao me prodje za sekundu i onda dalje nastavim Meri ljuljuskati u desnoj ruci, a Andreu drzati na lijevom koljeni u citati joj slikovnicu.

Najveci problem mi je sto Meri pocinje plakati cim ja sjednem. I tu mi je potreban neki savjet.
    Naime, ja znam da se dijete ne moze razmaziti i da oni samo zele osjecati nasu blizinu, cuti otkucaje srca svoje mame...ALI zasto pobogu moja kci nije zadovoljna da ju drzim i da cuje otkucaje moga srca u sjedecem polozaju? Jer dok se nosa mirna je, gleda me svjetlucavim okicama i smjeska se, ali cim sjednem pocne tako jako vriskati (ne plakati nego bas vristati), a ja ljudi moram sjesti malo tijekom dana jer sam vec ko zombi

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Re: AP i dvije bebe

Citiraj ivonna prvotno napisa
    Jer dok se nosa mirna je, gleda me svjetlucavim okicama i smjeska se, ali cim sjednem pocne tako jako vriskati (ne plakati nego bas vristati), a ja ljudi moram sjesti malo tijekom dana jer sam vec ko zombi
    Vjerojatno zbog osjećaja ljuljuškanja koji je imala dok je bila bebica u trbuhu, pa je taj isti prilikom nosanja podsjeti na sigurnost maminog trbuha.
    Umorna si, pri tom razdražljiva i vjerojatno ti je teško s dvoje malenih, a oni osjete tvoju nervozu i onda kao magnet traže sigurnost: a kod koga nego opet kod mame?
    Ne znam možeš li se fizički malo rasteretiti, ima li te tko zamijeniti bar kad ti je žuta minuta?
    Ja ti šaljem pozdrave, podršku i želju da se dobro odmoriš i naspavaš.
    (štedim smilyje, ali uz tebe sam!)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

sto se tice zamjene - starija seka ode k baki na par dana, ali onda ja naravno osjecam griznju savjesti sto ju dajem od sebe, pa sam cak i ljubomorna kad vidim kako ih sve redom tamo obozava.
    Svi znate kako je tesko kad beba place, al bome kad dvije placu i jednu moras ostavit da place sve dok drugu ne umiris, i tako u krug nije lagan sport :/

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

normalno da sa jednim djetetom mnogo lakse sve funkcionira. Sa dvoje djece jednostavno ponekad moras izabrati ono kojem si u trenutku potrebnija. Ne znam da li to smatrate AP, ali sam sigurna da ce se svaka mamica sa dvoje djece naci u situaciji da odlucuje. :/

Ako Edita trazi neku "glupost" (kao danas sok dok sam ja uspavljivala samija) normalno je da sam bila sa Samijem. Zato, kada je on zaspao posvetila sam se njoj.
    Ivona, uvijek ces imati taj osjecaj da je neko dijete zakinuto.
    A da ti je tesko, znam. Pusa

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

snorki, koje smajliće mogu obrisati?

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj snorki prvotno napisa
    normalno da sa jednim djetetom mnogo lakse sve funkcionira. Sa dvoje djece jednostavno ponekad moras izabrati ono kojem si u trenutku potrebnija. Ne znam da li to smatrate AP, ali sam sigurna da ce se svaka mamica sa dvoje djece naci u situaciji da odlucuje.

Ako Edita trazi neku "glupost" (kao danas sok dok sam ja uspavljivala samija) normalno je da sam bila sa Samijem. Zato, kada je on zaspao posvetila sam se njoj.
    Ivona, uvijek ces imati taj osjecaj da je neko dijete zakinuto
    A da ti je tesko, znam Pusa
    Eto, Snorki je sve napisala, a ja se osjećam AP bez obzira što ponekada moram birati između Pie i Dore...to je život s dvoje djece...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    snorki, koje smajliće mogu obrisati?
    nisam znala da je opet kriza pa se razbacala (smajlic se crveni u licu).

Izbrisi sve koje hoces(namig

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •