Krenuli smo u jaslice, (16mj.) Ok. Tamo smo prvih tjedan dana povraćali svaki dan, ali sad je sve dobro. U jaslice idemo već mjesec i pol, još je malimali na cici. U zadnje je vrijeme počeo žestoko protestirati (mama se zaposlila). Non stop plaće i traži mamu.
MM također protestira.
cit: Kad je samnom sve ok, čim ti dođeš odmah plače. Razmažen je. On je muško, ne smije biti tak cendrav itd.
Od kada je MM preuzeo kontrolu, zbog toga što me malimali stalno traži i u stanju je 24 sata držati cicu u ustima, mali mali redovito kod kuće povraća navečer.
MM mu kaže cit: Ne deri se bezveze, Noah Zašuti, mama će doć i dat će ti cicu. Malimali stalno plače.
MM mi govori da nesmijem ići prek njega u odlukama tj ak on kaže Noi da ne plaće da ga ja onda ne smijem ić tješit ili grlit. Jedva to nekak izdržim i onda Noah povraća. Ne znam više kako dalje.
Dali da bezobrazno odkantam MM i nastavim po svom ili da idem dalje doslijedno kako kaže MM. On navodno jako dobro kuži djecu. Samozvani pametnjaković. hehe. Pa vi meni recite.
Uzmite u obzir da mali mali počinje plakat iste sekunde kad ja izađem iz sobe ili ga spustim na pod. :?