Pošto ja još ne mogu procjeniti kada mi se cika isprazni zanima me kako ustvari točno funkcionira to pražnjenje i izmjena vodenastog i masnijeg mlijeka. Dakle u 2-3 sata treba pripaziti da beba bude na jednoj ciki pa onda promjeniti i ja tako radim no nakon nekog vremena osjetim da me počnu bradavice malo jače boliti i nekako to dojenje postane neugodnije. Onda ga skinem sa cike i vidim da mi je dio bradavice problijedio, kao da nema krvi u njoj i probam istisnuti malo mlijeka, ali neide. Onda malo sačekam, probam ponovno i onda krene par kapi. No to se nekada dogodi i nakon 45 minuta nekada kasnije i sada mi nije jasno što ako je on tu ciku ispraznio? Da i dalje bude na njoj? Kakvo se onda mlijeko u njoj stvara? Jel vodenasto?
S druge strane ako mu ponudim drugu i on se onda nasiše tog vodenastog pa zaspe koju da mu onda dam drugi puta ako će recimo spavati 2-3 sata? Dakle iz te dojke predpostavljam nije uspio posisati to masnije, a ona se i dalje puni. Kakvo će onda nakon par sati iz te iste sisati? Masnije ili vodenastije? Uh al sam ga zakomplicirala, ali i meni se to sve čini tako komplicirano.