Brunda, ne znam koliko dugo si trudna, no ako moje iskustvo moze ikako pomoci evo par rijeci.

Moje prvo krvarenje bilo je u 2. tjednu, tada sam mislila da je to zakasnjela menstruacija, no odmah sam vidjela da je krv sasvim drugacija. U 3. tjednu opet malo, pa period potpunog zatisja, da bih jendog vikenda u 8-9 tjednu na svoj uzas vidjela velike mrlje na gacicama. U tom sam trenutku tek sumnjala na trudnocu, pocela se nadati i onda taj shok! Bila je subota, trebalo je prezivjeti vikend, jer su me tek za ponedjeljak narucili na UZV. Pregled nije nista otkrio, bebica je bila super, malo srce kuca, umirila sam se.

Onda opet par dana kapkanja i totalne jeze svaki put kad sam isla na wc. Pa opet odlazak kod doktora koji je rekao da je to implantacijsko krvarenje, da se plod pokusava smjestiti u maternici, da hormoni jos nisu dovoljno jako zaustaviti krv. I najvaznije - kako bi trebalo prestati uskoro. I jeste prestalo, u 10. tjednu otprilike. No, svi smo razliciti, citala sam kasnije (kad sam znala koje inf. traziti) da to moze trajati i duze.

Meni je najgore bilo ono jutro preko vikenda nakon sto sam otkrila krvarenje. "Sam svoj majstor" i odmah sam isla traziti dijagnozu na internetu. Ako se upise trudnica + krvarenje, nece bas puno dobroga izaci, ja sam umirala od straha citajuci samo najgore pretpostavke sta mi se mozda dogadja. A bilo je jedno veliko - nista. Sav onaj stres bez veze.

Zato, iako znam da je lakse reci no izvesti - samo razmisljaj pozitivno.