Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Moram ga ostaviti i osjećam se loše.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Moram ga ostaviti i osjećam se loše.

Sutra MM i ja idemo na svadbu našem (mm-ovom) vjenčanom kumu. Svadba je u Virovitici. A Janko ne ide s nama jer...Prije dva tjedna smo bili na svadbi mom bratu i bio je strašno nervozan, nije htio jesti, nije dobro spavao, predugo je ostao budan, borio se sam protiv sebe da ostane budan što duže, prošli vikend je imao rođendan i dva dana goste. I opet nespavanje, drugi dan neopisiva nervoza, nejednje kako treba. Prije tri tjedna je bio na antibiotiku radi upale grla i ovaj tjedan opet kašlje, imao jedan dan temperaturu, ali u stvari mu je dobro samo da baš ne ide među gomilu ljudi i odluka je pala, ne ide s nama. Štoviše svadba nije ni u Zagrebu nego u Virovitici. Ne želim ga maltretirati, ionako nije potpuno zdrav i već bi mu to bio treći vikend za redom da ga ne provede u miru. Ali ja sam tak tužna kaj neće ići s nama. Već dvije noći sanjam kak sam mu zaboravila spremiti pelenu, majcu, piđamu...Bit će sutra kod mog brata, a onda budu moji starci došli po njega, kod njih će i prespavati (po drugi put). Ali nekak mi je teško kaj se ja idem dobro zabavljati a njega ću ostaviti "samog". Ni MM nije baš sretan kaj ne ide s nama,ja sam mu već i kupila kaj će obuči. I koliko znam da je bolje da ga ne mučimo, toliko mi je teško kaj idemo bez njega. A nemrem baš ne doći na to vjenčanje. Osjećam se kao nemajka!

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Re: Moram ga ostaviti i osjećam se loše.

Citiraj ana.m prvotno napisa
    I koliko znam da je bolje da ga ne mučimo, toliko mi je teško kaj idemo bez njega. A nemrem baš ne doći na to vjenčanje.
    Možda sam grub, ali ja te ne kužim. Ako ti je tako teško ostaviti ga i znaš da je najbolje za njega da ne ide na svadbu gdje je onda dilema? Ostani s njim doma. A to kaj će nekog smetati kaj ti nisi došla? Pa kaj onda?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: Moram ga ostaviti i osjećam se loše.

Citiraj daddycool prvotno napisa
    A to kaj će nekog smetati kaj ti nisi došla? Pa kaj onda?
    Vjenčani kum je u pitanju, čovjek želi ići na vjenčanje svom kumu.
    Meni bi opcija bila da ostanem doma s djetetom, a MM neka ide na pir.
    Ionako ne volim MM-ovog kuma pa bi mi to super došlo da ga ne moram gledati, ali to je već druga priča

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

opet ću ja grubo, ali nije njen kum. a i ako je to već 3. vikend za redom da se nekaj slavi i da dijete zbog toga pati onda treba postaviti neke prioritete.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Slažem se, meni bi bilo dijete prioritetno, za NJM ne znam, ali znam da bi MM bio jako nesretan da ne ide svom dragom kumu na vjenčanje (da ga ovaj već nije odradio).

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ma nama je naš kum jako drag i već se onako iskreno godinu dana veselimo toj svadbi.
    I jako mi se ide i osjećam se loše baš zato kaj mi se tak jako ide da Janka ostavljam s dedom i bakom (s kojima obožava biti). Ma išao bi on s nama samo da ne kašlje i ne šmrca i da ovo nije već treći vikend za redom. Inače ga svugdje vodimo s nama i nikada ga do sada nismo ostavili a da smo mi negdje otišli.
    Ma joj, zakomplicirala sam stvar, ne znam kako da objasnim.
    Da, ide mi se i zbog toga se osjećam loše jer to nikada do sada nisam radila. Ostavljala dijete jer se meni nekam ide. Zato sam i napisala da se osjećam kao nemajka.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

meni se cini ko da trazis odobrenje da ipak odes pa ce ti onda kao savijest biti cista

mi svukud idemo sa malim, najcesce sa nama idu i psi, tam di nemremo sa njima ne idemo ni mi, odnosno nekad kombiniramo da ide samo jedan a drugi je dezuran doma

mislim da ti instinkti s razlogom zvone na uzbunu a argument da si vec kupila kaj ces obuci mi je smjesan

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Uh, znam mučna situacija. MM i ja smo u osmom mjesecu bili u St na svadbi mojoj rodici, a klince smo ostavili svekrvi.
    Ona je super s njima i znamo da su na sigurnom kad su s njom, ali to nije nimalo umanjilo našu zabrinutost i neraspoloženje. Bilo je to prvi puta da nas dva-tri dana nije bilo doma. Bili smo stvarno koma gosti na svadbi, obješeni i jedva čekali da više završi i da pičimo doma.
    Tako da znam za situaciju kad je stvarno neizbježno i da se mora iako je mućno. Nekako smo izdržali ta dva i pol dana, a djeca su bila isto tako tužna (rekla sveki).

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stray, ona je već djetetu kupila za obući na svadbu, a ne sebi

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Meni je blo pregrozno gledati curicu od moje frendice koju je držala u dimu i buci do 2 sata ujutro,tad je mala imala 11 mjeseci,jadno dijete se lomilo u kišobran kolicima i naravno probudilo u 2 kad je večera završila i plakala je

a s druge strane pošto živi vani i smatra da je ta činjenica razlikuje od nas kmetova, puna je savjeta o odgoju ko šipak koštica

maltene me je proglasila luđakinjom koja je djetetu dala rižu s nekih 10 ,11 mjeseci jer to tako ne ide

jer ona radi sve po knjigama

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ana.m, ostani doma s djetetom ili svi odite u viroviticu
    preko dana budite na vjenčanju, a navečer odi lijepo spavat s djetetom, a tm nek fešta - to bi, čini mi se, bio kompromis, a sin ti ne bi bio ni malo zakinut, a i ti bi bila na svadbi na koju, očito, želiš poći

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Kejt prvotno napisa
    ana.m, ostani doma s djetetom ili svi odite u viroviticu
    preko dana budite na vjenčanju, a navečer odi lijepo spavat s djetetom, a tm nek fešta - to bi, čini mi se, bio kompromis, a sin ti ne bi bio ni malo zakinut, a i ti bi bila na svadbi na koju, očito, želiš poći
    osim ovog quotanog

mislim da te lomi to sto ti dijete nije zdravo, makar znas da mu ajmorec nece nista biti.medutim, ja ne bih nikada ostavila dijete kada me treba, a cinjenica je da kad su nase mrve bubane, trebaju nas jako. i zato mislim da je dadycool apsolutno u pravu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A ja sam nedavno propustila glamurozno vjenčanje u Munchenu ...

Kod mene je opcija: idemo svi; ja poslije obreda vjenčanja odlazim s djecom ili ostajem baš ako su djeca dobre volje i ako vidim da možemo ostati koji sat-dva na večeri, a MM udri brigu na veselje. Ja sam svoje otplesala

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Iskreno, meni je gore voditi dijete na svadbu nego ga ostaviti sa bakom. Iako, niti ovu drugu opciju još nisam isprobala.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

voli li Janko biti s bakom i ujakom?
    meni je to ključno pitanje.

ako će on s njima biti sretan i veseo, ako će se lijepo brinuti o njemu, ako će imati sve što mu treba... ja bih otišla.
    niti ideš preko svijeta (do Virovitice su dva sata) da se ne možeš vratiti ako vidiš da nešto ne štima, niti ga ostavljaš duže od 24 sata.
    Janko ima dvije godine.

Najgora opcija je navlačiti dijete po buci i dimu.

Idi, proveseli se i vrati se svome djetetu sretna šro si konačno negdje otišla i uživala!

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mislim da je ipak najgora verzija mučenje djeteta po kojekakvim događajima koji mu ne predstavljaju ništa u životu zato da se mi nebi osjećali loše . Iz iskustva znam da dijete dobro podnosi jedan dan sa bakom ( naravno ovisi o baki , pri tome mislim na pravu baku ) , probleme uglavnom stvaramo mi. Mislim da je ok da ideš sa tm na svadbu , iako svi mi obožavamo djecu , oni su nam na prvom jestu , ponekad treba znati reći dosta , nitko od nas nije u braku isključivo da bi imao djecu . Tvoje dijete ima 2 g, nije beba.
    Ja sam jedna od onih koje su uvijek komplicirale život i " maltretirale " djete zbog sebe i osjećaja krivice . Mislim da samo treba imati mjeru , uostalom , nakon ponoći možete se i vratiti kući , do ZG je 1,5 h vožnje i još uvijek si dobar dio noći s djetetom.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Potpisujem apricot i kinder.
    Naravno, ovdje je ključno da li Janko želi ostati s bakom i ujakom. Ako želi i ako voli biti s njima, zaista ne vidim problem.
    Ustvari vidim, problem je u tvojoj glavi. Ti si ta kojoj je teško ga ostaviti. Ali ako znaš da će mu biti dobro taj jedan dan bez vas, probaj se opustiti i uživaj. Tko zna kad ćeš slijedeći put (pogotovo ako dođe i drugo dijete ).
    I kao što apricot reče, nije Virovitica na kraju svijeta. Ako će biti potrebno, sjedneš u auto i brzo si natrag.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Mi smo prije par mjeseci išli u svatove i ostavili Doru sa bakom i djedom.Zvala sam par puta dok mi nisu rekli da im prestanem dosađivati jer su se super zabavljali,ona pogotovo 8)

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Koliko sam shvatila, tebi se na svadbu ide, ljudi koje se žene su vam dragi, veseliš se svadbi... ja bi na tvom mjestu otišla. Pogotovo ako Janko voli biti kod bake i dede. Pa nije dvomjesečna beba.

I mama treba nekad napraviti nešto za sebe.

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sve mi se čini da mi ovdje filozofiramo a ana.m već tanca

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Brunda prvotno napisa
    Sve mi se čini da mi ovdje filozofiramo a ana.m već tanca

i ja tako mislim :D

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ma baš ste me nasmijaliz`.
    Hvala Apricot, Brunda, Lutonjice...(btw, sebi čak nisam ni kupila niš za svadbu već sam pokrpala od onog što sam imala doma, htjela sam da mi dijete bude lijepo)
    Samo da odgovorim na Aprino pitanje. Janko obožava moju mamu i obožava biti s njom, a isto tako voli i mog brata gdje sad ima i novopečenog starijeg bratića s kojim se isto voli igrati. A bolestan je bio toliko da mu je curio nos i kašljucao je, znači nije imao fibru i ne znam ti ja kaj. Samo je bio problem u mojoj savjesti jer to nikada nisam napravila.
    I da bili smo na svadbi, lijepo smo se proveselili. Istina MM i ja smo stalno spominjali kako bi bilo lijepo da je Jankec s nama jer je bilo puno njegovih vršnjaka, ali i puno buke i dima koji i meni smeta. I svako malo do 21:30 smo zivkali da ga malo čujemo.
    Drago mi je što smo se MM i ja fakat naplesali i malo opustili a Janko je bio s osobom koju jako voli i u koju ja imam 200% povjerenja.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Drago mi je što smo se MM i ja fakat naplesali i malo opustili ...
    znači li to da si ga uspila nagovoriti na 2. dijete???

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

TW, dakle...pod opustili sam mislila ono naplesali, bili s društvom i tak, to a za bebeu idi na onaj topik o tome

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •