Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: treći rođendan

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno treći rođendan

brzo nam se bliži i taj datum (i jedva čekamo da možemo postati na topicu generacije 2003 :D )
    Pa pitanjce glede proslave - do sada smo prva dva rođendana slavili više u obiteljskom krugu, s djecom od sestre, odnosno s braticima itd... i sad se pitam - jel tri godine pre malo za pozvati i djecicu iz vrtica? Krenula je u novi vrtic sada u rujnu, ima ih 10ak u grupi, ali o njih 3-4 stalno nešto priča. Pa ne znam da li da pozovemo tu dječicu (a propos roditelje im uopće ne poznamo, a ako ih pozovemo na rođendan moram se pripremiti da ćemo bar dva sata morati prvesti s tim nepoznatim roditeljima što me baš i ne oduševljava ).
    Pa sad ne znam - kak ste vi napravili?

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ako unaprijed nisi oduševljena primiti u goste nepoznate ljude na dva sata, možda bolje da odustaneš odmah ili reorganiziraš slavlje u smislu da budeš domačica i dalje, ali na nekom neutralnom terenu tipa vrtić, igraonica ili druga ustanova koja organizira takva slavlja. Tu je lakše jer se "zna" početak i kraj zabave, i ta će dva sata proletjeti uz dobru organizaciju.
    Mi smo treći ročkas i opet proslavili u krugu obitelji, ali smo pozvani na jedan "treći" u dvorani vrtića koji klinka pohađa, baš ovaj tjedan, u subotu.
    Namjeravamo ići, ali i ne prisustvovati ako baš izuzetno ne budemo pozvani ući. Možda samo ostaviti broj moba i nekoliko puta tijekom ta dva sata poviriti i provjeriti jel OK, a cijelo vrijeme biti u blizini.
    To su samo moji planovi, naravno, bit će onako kako moja kćer bude željela jer ipak su to nepoznati ljudi, a zgrada vrtića nije znana samo po dobru (još smo u fazi adaptacije).
    Sad mi pade na pamet, možda joj zgrada vrtića postane manje omražena ako tulum uspije ?

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Moja mlađa curica u 11. slavi 3. rođendan i u 9. je krenula u vrtić tak da i ja o tome razmišljam.
    Mislim da ćemo mi proslaviti rođendan u vrtiću, a doma ćemo pozvati dječicu i roditelje s kojima se inače družimo.
    Što se tiče igraonice, za sada to ne uzimam kao mogućnost, jer od kada je krenula u vrtić, vezana je puno više uz mene nego inače i mislim da ne bi htjela ostati u društvu svojih vršnjaka bez obzira što je ona slavljenica.

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja ću ove godine vjerojatno u igraonicu jer će biti 15-ak klinaca, ali njihove roditelje znam pa ćemo se mi družiti u drugoj sobi

meni se jednostavno ne da više doma s toliko količinom skakavaca

inače mi smo par dana mlađi pa već uvelike postamo na topiku 2003.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ovdje je nekako više običaj rođendan činiti doma, preko wkenda - a u vrtić se dodatno odnese - ako rođendan pada preko tjedna - torta i neke sitnice za dječicu.
    Vjerojatno onda nećemo pozvati tu dječicu iz vrtića, iako mi je malo žao jer imam osjećaj da zovem djecu od mojih prijatelja, a ne njene "frendove".
    i ako imate ideje za poklon trogodišnjakinji, bilo bi super
    Planiramo joj kupiti nekakvu kućicu za lutke s unutra namještajem itd... ali pitam se koliko se s tim bu igrala. jel netko od vas već "testirao" takav poklon? I ak je, kekve su bile reakcije - jer poklončić je dosta skup, pa će je zabaviti jedan dan, baš i ne bismo ?

Inače, provala sam postati na generacija 2003, pa su mi rekli da pričekam do rođendana

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Poklon? Pa ne znam baš... ono što bi čovjek rekao da bi obradovalo curicu te dobi - možda i ne bi bio pun pogodak? Moja trogodišnjakinja se već dva-tri tjedna uredno igra sa kamionom - šleperom!
    Veeeliki sa zatvorenom prikolicom u koji kroz vratašca ona smješta svitu kojoj treba prijevoz (Barbie, Ken i Shelica) ili jednostavno prodaje "krumpira&luka" pa malo-malo dolazi do svakog od nas, uzima lipice koje smješta u svoj novčanik i daje nam robu. Jedamput ti proda za kunu, drugi put istu stvar za dvije :? , pa si ti misli!

Ja se uvijek sjetim sebe kao male i jedne sličice gdje se tako rado igram kestenjem i maminom rosfrajnom posudicom za bombone. Da li je bombonjeta bila auto, a kestenje ljudi ili roba - vrlo vjerojatno, ali to mi i danas daje signal pri kupnji igračaka da dječja mašta može svašta i da trendy skupe igračke nisu nužne. Naravno, ponekad iskeširamo izvjesnu svoticu ako dijete nešto žarko želi ili mu je ročkas, a mi znamo da bi ga baš to radovalo!

ninochka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Iana vesele vatrogasci i policija trenutno i naravno sva druga vozila i garaže..ne znam jel to i curicama in

neki dan je htio lutku i ja već uzela da mu kupim, al je onda vidio neke građevince i opet smo to kupili

petra piše generacija 2003. , a ne generacija 2003. - stariji od 3 ako podforum zanemariš

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Nismo jos nikad zvali djecu iz vrtica, a niti necemo (sad je Vedranu zadnja godina). Imamo dovoljno dobrih prijatelja s djecom izvan vrtica za dobru atmosferu, a ekipa iz vrtica je ... ima tamo dobrih i onih drugih, a ne zelimo razbijati zajednistvo grupe kad vec i ovako imamo drustvo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •