-
igračke Playmobil
u djetinjstvu najradije sam se volio igrati s igračkama Playmobil koje mi je tata kupovao u Njemačkoj
ima li i kod nas negdje za kupiti Playmobil igračke ?
radi bi ih kupio svojim nećacima i kćerkici.
-
podižem. nadam se da ih je moguće nabaviti i kod nas. pitanje glasi gdje??
-
-
U Mulleru u CC1, Garden mallu i West gateu, onaj na Trgu ne drži.
Mi smo čak jednom kupili i u Konzumu
-
Danas sam vidjela u Gardenu da su im neki i na akciji.
-
meni je playmobil super!!!
bilo je i u nami (ali samo nogometasi i nesto vezano uz dinosauruse).
bilo nekada i u crticu (ili kako se zove onaj ducan u kaptol centru), no vec odavno tamo nisam bila - ali bezobrazno skuplje nego sto je vani!
-
a šta je playmobil
-
male plasticne (ali vrlo kvalitetne) igracke iz njemacke, a pokrivaju tematski valjda sve sto postoji - policija, vatrogasci,obiteljska kuca, skola, bolnica, cirkus, ali i stvari tipa gusari, rimljani, vitezovi, princeze- pogledaj njihovu stranicu, npr. ovo za pocetak
http://www.playmobil.de/on/demandwar...ow?cgid=Klinik
super je sto sve mozes sa svime kombinirati, a cesto mijenjaju svoju ponudu, tako da neko vrijeme imas puno vezano uz bolnicu, onda dio povuku, pa je nesto drugo brojnije, a neke stvari su im stalno u ponudi.
playmobil figurice koje sam ja imala kao mala (prije 25 god) jos uvijek se mogu kombinirati s danasnjima (iako su onda figurice bile jednobojne, a danas izgledaju kao da imaju hlace, sarene majce... - ali sesir od onda, ide i danas na glavu...)
ne znam koliko sam jasna - ali ono sto mi je super - djeca se mogu igrati svega i svacega s playmobilom - ali nisu izobliceni likovi kao skoro sve danas sto postoji u ponudi za djecu
koga zanima, najbolje da pogleda sam...
-
ukoliko ste u mogucnosti, bolje ih je kupovati vani, jer su kod nas puno, puno skuplje. igracke su super i za razvoj fine motorike i za opustanje (meni i mm
). kod nas ne prodje ni bozic ni rodjendan bez playmo figurica i to je igracka za koju mi nikad nece biti zao potrositi.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma