Meni je doma naaaaajljepše.
Na posao bi me mogli natjerat samo puškom. Možda je muž već nekakvu i nabavio. Radila sam na puno mjesta, preko 10 godina, bila i obrtnica, ali osim jednog posla, svi drugi su mi bili čista tlaka.
Volim biti doma sa mužem i djetetom, dani su mi i prekratki za sve što bih htjela.
Puno čitam, kuham, brinem se o cvijeću, pospremam, bavim se sa djetetom, pjevamo, plešemo, znamo tonu pjesmica, jedino što se jako, jako malo družim sa prijateljicama. Ali to je do mene, nikako da si organiziram vrijeme tako da planiram i druženja koja mi nasušno fale.
Bila mi je želja udati se i biti doma, pa sam sretna jer mi se to i ostvarilo. Još samo kad bi umjesto u stanu bili u nekoj kući sa dvorištem i vrtom, ali radimo i na tome.
Financije su nam više nego skromne, muž je u mirovini, ali mislim da nam nebi puno pomoglo moje zaposlenje, jer je plaća u mojoj struci zapravo džeparac. Toliko uštedim jer ne moram trošiti na garderobu, prijevoz i gablec.
Super mi je to što se neke od vas našminkaju i zrihtaju i za po doma. Ja se pod šminkom ne osjećam slobodno.
Jedino imam potrebu da se ne udebljam i da zadržim mladolik izgled, kosa mi je vječito u repu (jer volim dugu, a smeta mi dok radim po kući). Šminkam se kada očekujemo goste i kada nekuda idem.
I sretna sam. Mislim da mi je život puno dao. Još kada bih se izliječila od teške ovisnosti o romantici, tada bi i moj muž bio više zadovoljan sa mnom i jednako sretan kao i ja.
Tko je ovo pročitao do kraja, nek se nečim nagradi