Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 72

Tema: Rodina kuharica

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Rodina kuharica

Znam da i na portalu, a pogotovo na forumu ima hrpa recepata za bebe, ali baš si mislim kako bi bilo zgodno imati ih upakirane u neku lijepu knjižicu.
    Nisam primjetila da kod ima za kupiti baš neka dobra kuharica za bebe, ili se u kašice dodaje šećer, ili kravlje mlijeko već od 9-10 mjeseci...
    Kuharica bi mogla imati kalendar dohrane najbliži rodinim stajalištima, savjete o uvođenju nekih namirnica i tako to...
    Ne čini mi se da je neki veliki trošak (ali je potreban prilično veliki trud da se to složi).
    A knjigice bi se mogle prodavati skupa sa majicama, kalendarima za štajaznam 30, 40, 50 kuna, pa bi tako udruga skupila koju kunu

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Javljaš se za organizaciju, koordinaciju, traženje sponzora, izdavača, tiskara... prikupljenje recepata, marketing...?

Roda trenutno ima toliko posla da nam ni dvostruko više jako aktivnih članova... ne bi bilo dovoljno...

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Vidi je kak me odmah spusti na zemlju
    Javljam se ze bilo šta, ako mogu pomoći od kuće...jer nekad se stvarno osjećam ko da sam na pustom otoku

Buffy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

udri Apri udri
    nekad kad citam tebe ko da citam sebe
    Makka ideja je super.
    Poguraj topic pa mozda se i realizira.
    Mozda se netko zakvaci za pricu tko zna?
    Evo za pocetak idemo naci topice sa receptima i vidjeti koliko ih ima.
    Nista nije nemoguce samo treba poraditi na ideji.
    Mi tek krecemos dohranom pa smo tu novi ali brzo ucimo.
    puse

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

evo meee :D ja sam za!

Buffy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj snoopygirl prvotno napisa
    evo meee :D ja sam za!
    Suuuuper da si za! :D
    A za sta si za?
    Za skupljanje recepata? To mi se cini da je prvo sto nam treba.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

makka :D ajde navali, ako pokreneš ja ću pitati na par mjesta za sponzorstvo.
    Recepte imamo na forumu, ostaje ti "par" koraka između skupljanja recepata i tiskanja

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ja imam s foruma skupljenih recepata od mama-ali to je nabacano, ako se nekome da^ to sve srediti, šaljem na pp-ne bih ovako stavljala (osim uz dozvolu moderatora ili admina jer zauzima dosta mjesta) :thumbup:

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja za sada imam samo ideju, i sliku kak bi to otprilike trebalo izgledati.
    Ali...nemam pojma o realizaciji .

A gle koliko ljudi je pogledalo topic, uplašili se apri pa se boje komentirat

Možemo skupiti recepte, ali treba netko tko će reći šta prolazi, a što ne.
    ne znam kako ide priča sa autorskim pravima, da ne bi "ukrali" nečiji recept.

Čini mi se da ima na forumu cura koje su se bavile ili se bave izdavaštvom, pa možda mogu pomoći.

Sponzori... mogu slati mailove, ali što tražim?

Tiskare... Roda ima brošure, letke, kalendare...zar se ne radi i ovako šta tamo.

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

kovke, baš sam se tebe sjetila, jer znam da si skupljala recepte

Buffy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Bas nam lijepo ide.
    Jucer sam si kopirala s nekog topica te recepte sto je Kovke skupila.
    U wordu je to 50 stranica :shock:
    Mozda se to moze procistiti?
    Naravno netko tko zna sta radi.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure
    molim Vas pogledajte nasih 5 zelja i vidite mozete li i zelite svoju energiju i vrijeme ulupat u nesto od toga

osim tih 5 ima ih jos bar 5, a nisu uopce vezane uz kuhanje , a odnose se na aktivnosti u podrucjima edukacije (al ne o kuhanju 8) ), poboljsanja uvjeta radjanja, predskolskog odgoja, dojenja, sigurnosti djece u prometu, neplodnosti, prava...

dakle, zaista ne vjerujem da cemo tako skoro izdavati kuharicu za bebe

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Kovke, možeš li meni te recepte poslati na e-mail ?
    Mukice, možda Roda nije zainteresirana za ozdavanje kuharice, ali mene intresiraju recepti bili oni skupljeni od strane Rode ili nekog desetog. A trenutno nema nikog desetog, znači ostaje mi ovaj forum.
    Ovo što si ti nabrojala, ne vidim kakve veze ima sa hranjenjem djece kad im prestane biti dovoljno majčino mlijeko, odnosno dok su još mali a treba početi sa dohranom, i onda razbijaš glavu kaj svaki dan skuhati 3 ili 4 puta a da bude kvalitetno.
    Nisam primjetila da kod ima za kupiti baš neka dobra kuharica za bebe, ili se u kašice dodaje šećer, ili kravlje mlijeko već od 9-10 mjeseci...
    potpisujem ovo.
    I defintivno bih na štandu radije kupila Rodinu kuharicu, nego Rodinu majicu ili kalendar. Radije bih kupila Brošure o dojenju, Porodu itd. - srećom se ne prodaju nego su besplatne, odnosno hvala dragim sponzorima ili tko je već dao lovu.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

mukice nije ova ideja daleko od 5 želja, čak bi se moglo reći da i objedinjuje nekoliko njih
    sa dobrom kuharicom u kojoj bi se izričito naglasilo isključivo dojenje do 6. mjeseca i sa konkretnim uputama roditeljima kako dalje bez čokolina i inih lina meni se čini da bi to bila velika podrška roditeljima koji nisu sigurni šta i kako
    a i kad je nešto crno na bijelo pa još možda i u boji to mogu staviti pod nos svim bakama, susjedima i ostalima kojih ih zbunjuju svojim razno-raznim savjetima
    da je barem tako nešto u paketu sretna beba....

meni se to čini kao jako dobra ideja i ako vas ima koje imate želje, volje i vremena - zašto ne?!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj lukica prvotno napisa
    sa konkretnim uputama roditeljima kako dalje bez čokolina i inih lina meni se čini da bi to bila velika podrška roditeljima koji nisu sigurni šta i kako !
    e točno to, ne samo lina, nego i hrenovki, pašteta, itd.
    Ovo me naročito pogađa, jer imam oko sebe hrpu roditelja kojima djeca hodaju u 3-ćoj godini sa flašicom mlijeka izmiješanog sa čokolinom, a roditelji govore da "ništa drugo neće jesti po cijeli dan". Za jednu curicu znam da doslovno ne jede ništa, ama baš ništa osim toga, stara je 3 god.
    Ja im pričam da svojima kuham proso, voće, palentu, juhice, šćipance, i ostalo kaj sam pokupila od npr. svoje bake - ali one to ne znaju, djeca se nisu naviknula kada je bilo vijeme za uveđenje dohrane, i nikada nisu počele sa dohranom . odnosno s dohranom jesu (čokolino) ali nisu nikada prešle na hranu.
    Da imam kakvu kuharicu ja bi im dala, ovako slaba korist od moga pričanja kaj smo danas jesli. A i ja teškom mukom izmišljam kaj kuhati, a da bude koliko toliko prilagođeno njima.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

U današnje vrijeme interneta, nije problem u jednom danu prikupiti gomilu recepata.
    Ne vidim zašto bi se to moralo objediniti pod Rodinim imenom.

Bajdvej, Roda se ITEKAKO bavi problemom prehrane, ali na nivou promjene vrtićkih normativa (trenutno važeći su donešeni 1983). To je naša 5. želja.

Ponavljam, Roda ima premalo članova da bi se mogla baviti svakim problemom vezanim za djecu: danas su to recepti, sutra će biti dječji parkovi, prekosutra loša kvaliteta garderobe...
    Svi ste dobrodošli u Udrugu: smislite projekt, kompletno ga organizirajte, dovedite do kraja...

Nažalost, nije svaka ideja zrela za realizaciju.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lukica misli na jedno, a bojim se ostali na drugo.
    ovdje možete naći samo recepte o pravljenju pita, bureka, milion vrsta različitih božićnih i uskršnjih kolačića, gibanice, umaci, tikvice na miljon načina i sl.

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Potpisala bih sve o čemu govore lukica i TinnaZ, zaista sam se nadala da će se i udruzi svidjeti ideja .
    U današnje vrijeme interneta, nije problem u jednom danu prikupiti gomilu recepata.
    Ne vidim zašto bi se to moralo objediniti pod Rodinim imenom.
    zato što, iskreno se nadam, rodino ime ima neku težinu, koju isprintana slova sa neta nemaju.

Ja bih takvu kuharicu rado posudila i poklonila drugim mamama.
    Možda ideja nije za realizaciju, ali evo nove
    mogli bi, u obliku brošure, napraviti kalendar dohrane sa par kratkih savjete, da NIJE potrebno dodavati šećer u kašice, da prerano uvođenje glutena može biti opasno, da se da prednost domaćim žitaricama i sl.
    Ja savjete o dohrani, posebno o samim počecima dohrane, smatram izuzetno korisnim, jer izravno utječu na bebino zdravlje.
    A toliko ih je pogrešnih... počevši već od samih pedijatara.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

osobno, ja ne vidim da je problem u takvoj brosurici o dohrani. mislim da je to bas fina ideja objedinjeni recepti, savjeti i pocecima dohrane, kalendar dohrane... sto fali?

ono sto mi smeta, kao clanici udruge, je sto se periodicki izlazi s idejama: roda bi mogla, roda bi trebala, bilo bi dobro da roda... :/

roda nije nesto nestvarno, etericno, kao neko duhovno iskustvo? rodu cine pojedinci, cine clanovi, ljudi i zene koji u rodi rade, za rodu, za nas, za vas...

svaka je ideja dobrodosla. mislite da ih u rodi, medju clanovima, nema? ima, i previse, obzirom na broj onih koji mogu nesto izgurati od ideje do realizacije...

a opet, mnogo se roda uclanilo upravo zato jer su imale dobre ideje i dobar zalet, pa su u krilu rode uspjele izvesti i realizaciju do kraja...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

makka, rekla sam ti:
    pronađi izdavača, tiskaru, prikupi recepre, potraži fotografije...
    za sve to pronađi donatore...
    onda pronađi dizajnera koji će to posložiti...
    učlani se u Rodu...

I Roda će dati tu "težinu" o kojoj govoriš.
    ili izdaj kuharicu pod svojim imenom, ako ti se uloženi trud čini prevelik da bi ga dala nekome drugome.

Roda za svaki svoj projekt okrene veliki broj telefona kako bi užicala sredstva.
    Ti u svoje ime nazovi nekog izdavača i pitaj koliko bi to koštalo.
    I od toga kreni.

Druge nema jer Roda trenutno pliva u projektima za koje nam nedostaje puno ljudi s velikom energijom.

Možda da je tamo preusmjerite?

Nedavno se govorilo o CD-u...
    Pa o platnenim vrećicama...
    Sad je kuharica...

Što je sljedeće? Kazeta s vježbama za trudnice i mame s bebama?
    Znate li vi koliko nas ima?

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

litala, pretekla si me...

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

evo Godišnjeg izvješća o radu Udruge 2005/06, da vidite što se radi i gdje se možete uključiti.

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

quote="litala"]ono sto mi smeta, kao clanici udruge, je sto se periodicki izlazi s idejama: roda bi mogla, roda bi trebala, bilo bi dobro da roda... :/ [/quote]

Ono što možete, napravite, ono što ne možete, nemojte. Od ideje nikakve štete, a na vama je odgovornost i pravo da odlučite hoćete li i možete. Ne možete? OK. I svi sretni. Znam da može biti teško odgovarati na očekivanja, ali šteta dobrih ideja. My 2 cents.

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, imas pravo. nespretno sam se izrazila.

ono sto me u stvari smeta je ocekivanje da ce roda sve napraviti.

i ja sam se u rodu uclanila kad sam smatrala da treba nesto napraviti. a mislila sam da sam "premala" da to nesto sama i napravim. pa sad djeujem kao mali kotacic.

i moj je dojam da kad "roda" kaze da nesto ne moze (iz raznoraznih razloga) napraviti - nije bas "i svi sretni" :/

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ono sto me u stvari smeta je ocekivanje da ce roda sve napraviti. moj je dojam da kad "roda" kaze da nesto ne moze (iz raznoraznih razloga) napraviti - nije bas "i svi sretni" Undecided
    Ne znam odakle ovakav dojam, ja sam predložila i ponudila svoju pomoć.
    Nažalost nemam potrebnog znanja niti mogućnosti da sama ostvarim tako nešto.

Kao što je rečeno, ni ja ne vidim ništa loše u davanju ideja, što se može napraviti...super, a što ne može, opet dobro, napravi se puno drugih stvari.
    Neke ideje je prihvatila udruga, a neke su uspjele realizirati same forumašice.
    zašto ubijati entuzijazam na samom početku.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj makka prvotno napisa
    Nažalost nemam potrebnog znanja niti mogućnosti da sama ostvarim tako nešto.
    Eh, moja makka...

Mi u Udruzi imamo i prodavačica, i stjuardesa i liječnica i doktorica matematike i inženjerki elektrotehnike, rudarstva, strojarstva... psihologica i arhitekata, frizerki i knjigovođa, vodoinstalatera i programera, pjevačica i profesorica... Stvarno smo šaroliko društvo.
    I, vjeruj mi, nitko od nas prije nekoliko godina nije mislio kako će se baviti poslovima koji su toliko izvan našigh struka.

Pa nam inženjerka zaštite okoliša organizira happening za tisuću ljudi, a doktorica matematike drži seminare za autosjedalice... Inžinjerka molekularne biologije savjetnica na SOS telefonu, a montažerka sa televizije vodi projekt platnenih pelena...
    U tome i jeste čar Rodinog duha: usiše ljude i da nam spoznaju koliko smo sposobni napraviti, a da to nismo ni znali.

Makka, možeš sve što zamisliš!
    ponekad treba jako puno, a ponekad i manje truda.
    Ali uvijek volje i ljubavi.

Ako to pronađeš u sebi, neće biti problema oko okupljanja ljudi koji će ti pomoći.

I, nemoj govoriti da ubijamo entuzijazam: mi smo nažalost svjesni svojih trenutnih kapaciteta, a oni su skroz popunjeni.
    Svatko od nas radi i na 5-6 projekata, a da ne kažem da i radimo i imamo obitelj...

Inicijativa je super... ako ne ostane samo na bacanju bube u uho.
    Mi ideja imamo i previše, ali mogućnost za realizaciju nam je trenutno jako mala.

Nadam se da razumiješ.

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

naravno da razumijem , zato i jesam, kak bi se reklo, fan RODE.
    Puno puta mi dođe da i sama postanem član, ali nažalost, fizički mi je to gotovo pa nemoguće.
    Ali u budućnosti... ??

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

imam osjećaj da svi hoće reći - kad budeš mogla potegnuti, čekamo te raširenih ruku. Za početak ideja je dobra., ali trenutno svi koji mogu nešto odraditi su angažirani 101% (i stalno je tako).
    Obično je predlagatelkica ujedno i voditeljica projekta. Čekamo te.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a di će slavonka nego u kuhanje i kuharice

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Puno puta mi dođe da i sama postanem član, ali nažalost, fizički mi je to gotovo pa nemoguće.
    Ali u budućnosti... ??
    Fizicka prisutnost ti uopce nije nuzna, prisutnost u virtualnom svijetu je od jedine vaznosti

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

samo učlanjenje ne podrazumijeva i obavezu da se nešto radi

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Vezano uz početno Makkino pitanje; postoji Bebe Kuharica , kao posebno izdanje časopisa Bebe pa me zanima da li je netko od vas to koristio i kakvi su dojmovi? Mame s kojima sam ja razgovarala u vezi dohrane uglavnom spominju i hvale tu kuharicu. Može se naručiti za 40 kn.

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

ja ju imam uglavnom mi se ne sviđa, baš zbog tog dodavanja šećera i mlijeka u kašice. marko još uvijek doji i ja mu još nikada nisam radila kašice u koje se dodaje mlijeko. Kakvo izdajanje!, pojede kašicu, pa onda ako će mlijeko tu je fino friško iz ambalaže
    A ima i recepata sa petit keksima i tak...uglavnom, meni se ne sviđa

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

i zato će makka sjesti forumašicama na grbaču (ovima što su djeca tek počela otkrivati svijet dohrane)...
    neka svaka napiše po dva recepta, eto ti kuharice!

za početak, dovoljno će biti isprintati, a poslije... eee, možemo ići i na tvrdi uvez i masni papir

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    i zato će makka sjesti forumašicama na grbaču (ovima što su djeca tek počela otkrivati svijet dohrane)...

za početak, dovoljno će biti isprintati, a poslije... eee, možemo ići i na tvrdi uvez i masni papir
    Što se mene tiče, dogovoreno.
    Kad ću imat 2,3 konkretna recepta za sam početak dohrane,vratim se.
    (danas smo tek počeli) :D

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa

To se tebi baš sviđa ideja, pa me sad ganjaš da stvarno napravim tu kuharicu .

Ajde probat ćemo...jel smijemo ubacit tekstove sa portala, potpisane naravno?

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Zajednica za obitelj i roditeljstvo Izvor je povodom Svjetskog tjedna dojenja 2005. tiskala brošuru o dohrani Okus ljubavi. Nije prava kuharica jer recepata ima tek 15-ak, ali je tema odlično obrađena. Ako netko želi, šaljem e-mailom.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj TinnaZ prvotno napisa
    Citiraj lukica prvotno napisa
    sa konkretnim uputama roditeljima kako dalje bez čokolina i inih lina meni se čini da bi to bila velika podrška roditeljima koji nisu sigurni šta i kako !
    e točno to, ne samo lina, nego i hrenovki, pašteta, itd.
    Ovo me naročito pogađa, jer imam oko sebe hrpu roditelja kojima djeca hodaju u 3-ćoj godini sa flašicom mlijeka izmiješanog sa čokolinom, a roditelji govore da "ništa drugo neće jesti po cijeli dan". Za jednu curicu znam da doslovno ne jede ništa, ama baš ništa osim toga, stara je 3 god.
    Ja im pričam da svojima kuham proso, voće, palentu, juhice, šćipance, i ostalo kaj sam pokupila od npr. svoje bake - ali one to ne znaju, djeca se nisu naviknula kada je bilo vijeme za uveđenje dohrane, i nikada nisu počele sa dohranom . odnosno s dohranom jesu (čokolino) ali nisu nikada prešle na hranu.
    Da imam kakvu kuharicu ja bi im dala, ovako slaba korist od moga pričanja kaj smo danas jesli. A i ja teškom mukom izmišljam kaj kuhati, a da bude koliko toliko prilagođeno njima.
    Da si bar u pravu! Mi davali nasem B. sve to sto ti pises - ja vegi vise od pola svog zivota. A on se poslije 19 mjeseci totalno "odrekao" zdrave hrane i sad ja trcim za njim i molim da pojede tu zdravu hranu - bezuspjesno! Na kraju mu dam sojin puding od vanilije i cokolade jer to je najdalje gdje mogu ja ali i on - nece nista drugo pametno, pa radim kompromise da ne zavrsi na infuziji!....

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Zajednica za obitelj i roditeljstvo Izvor je povodom Svjetskog tjedna dojenja 2005. tiskala brošuru o dohrani Okus ljubavi. Nije prava kuharica jer recepata ima tek 15-ak, ali je tema odlično obrađena. Ako netko želi, šaljem e-mailom.
    koliko je dobra ta kuharica?

rula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

makka, evo saljem ti na pp sve sto sam do sada skupila i lijepo ih dotjerala. Saljem ih na pp jer ih ima puno.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj cokolina prvotno napisa
    koliko je dobra ta kuharica?
    Recepti nisu ništa posebno, neke jednostavne kašice i jela, ali se jako naglašava važnost dojenja, opisuju se pojedine grupe namirnica, daju različiti savjeti... Ništa novo za nas koji već jesmo u zdravoj prehrani, ali vjerojatno science fiction za one koji vjeruju da Nutella stvarno ima puno minerala, a da se od xyz pahuljica s okusom čokolade brže raste. Preporučila bih svima koji još nisu počeli dohranu ili su još friški u tome.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kvragu pa zar nema minerala u nuteli?
    ajmeeee
    šta ću sad
    jadna ja
    a da možda probam više jesti, možda duplo više trpati u palačinke, recimo

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

može meni Okus ljubavi na e-mail ?

Devotion, mi smo to rješavali tako da nije dobila ništa od slatkog jesti, dok nije ogladnila i pojela normalan obrok (znalo je trajati do drugi dan). Jedino je voće UVIJEK mogla dobiti, i bila je uvijek dostupno i mogla si je uzeti kad i koliko je htjela. U neko vrijeme nas je počela testirati sa "čokolada za doručak, ručak i večeru" i dan danas proba da li to pali, ali puno brže odustane.
    Ovo sa pudingom i čokolešnikom, kažem imam hrpu poznanika, bake i djedove, koji jednostavno na "preskočila je obrok, neće niti drugi" daju kako kaže naša baka "barem kekse da ne umre od gladi". Ta faza nam je počela negjde oko druge godine. Ali sad ima 3,5 i jede normalno. Mali jede normalno, još nije došao u tu fazu

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mommy_plesačica prvotno napisa
    Recepti nisu ništa posebno, neke jednostavne kašice i jela, ali se jako naglašava važnost dojenja, opisuju se pojedine grupe namirnica, daju različiti savjeti...
    ok, poslala sam ti pp da mi na mail posaljes ako moze...hvala

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj rula prvotno napisa
    makka, evo saljem ti na pp sve sto sam do sada skupila i lijepo ih dotjerala. Saljem ih na pp jer ih ima puno.
    moze i meni isto na pp...mozda ja jednog dana to sve prelomim i izdizajniram.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj cokolina prvotno napisa
    moze i meni isto na pp...mozda ja jednog dana to sve prelomim i izdizajniram.
    aha, našli smo dizajnericu, nećeš se sad više izvući.
    Ja sam se javila za kontaktirati sponzore.
    Makka i tko ono još za skupljati recepte ?
    Ostaje nam još da nađemo nutrcionistkinju koja će to pogledati.
    E još lektoriranje ostaje.

ivarica editirala dio posta koji se tice rada udruge, bitno je da znate da se u rodi stvari ipak ne mogu dogadjati ovako kako je ovdje nabrojano.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Tinna, ovo što cure rade nema veze s Rodom.

Cure, svaka vam čast na inicijativi, vidite da se sve može!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma da, htjela sam reći da bi imalo veze kada bi sve cure bile članovi, ovako je to incijativa cura sa foruma, ili k jarcu kako da to kažem :?

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

TinnaZ, pa zašto k jarcu, vidiš da je dobro krenulo. A u najgorem slučaju možemo skupiti i posložiti recepte pa ih sve na jednom mjesto objaviti na forumu,

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

TinnaZ, pa zašto k jarcu, vidiš da je dobro krenulo. A u najgorem slučaju možemo skupiti i posložiti recepte pa ih sve na jednom mjesto objaviti na forumu,
    ako nista drugo, i ja sam za to...moze

samo nemam nikakve recepte, slabo cu vam ja pomoci.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •