-
strahovi u trudnoći
-
Zanima me da li još neko ima strahove kao ja. Uzasno me strah da nešto nebude uredu sa bebom. DA LI JE TO NORMALNO ILI JA PRETERUJEM :?
-
Sto se strahova tice, ja sam danas bas imala los dan. Cekam nalaze triple testa i nastojim ne misliti na to, ali ocito moja podsvijest radi za sebe. Tako danas prilikom surfanja nailazim na jedan dirljiv clanak o djecaku s Down sindromom, pa u ambulanti u cekaonici listam katalog raznih udruga za potporu pa naletim bas na onu za pomoc roditeljima i djeci s DS. Hladan znoj.
Govorim sebi da je to samo strah, sjetim se rijeci jedne divne babice s kojom sa razgovarala na jednom ranijem pregledu "stvaras veze medju nazovi-cinjenicama kad za njih stvarne osnove nema", pa mi bude malo lakse.
A bice strahova uvijek, znam. Danas strahujemo da trudnocu iznesemo do kraja, sutra cemo strepiti nad svojim bebama. Jedna moja prijateljica rekla je "od trenutka kad ugledas pozitivan test tvoj zivot pocinje biti prepun briga i strahova i moras naci nacina da oni ne zavladaju tobom."
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma