Pokazuje rezultate 1 do 50 od 114

Tema: steznici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nakon prve trudnoce nisam nosila steznik, jer mi je sve bilo normalno i prirodno se povuklo. U drugoj trudnoci mi se pojavila dijastaza, rasirili su mi se misici na trbuhu barem 4 prsta i dobila sam pupcani bruh, u tom slucaju steznik se preporuca od fizijatra.
    Kupila sam ova belly bandit i jako sam zadovoljna, dosta je sirok i tjera me da se drzim uspravno a samim time stiscem misice ledja i trbuha pa se ne bih slozila s tim da ce mi se od ovog pojasa ulijeniti misici, cak naprotiv kad ga skinem osjecam laganu bol u misicima ledja kao da sam vjezbala jer se inace pogrbljeno drzim.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mina30 prvotno napisa Vidi poruku
    Nakon prve trudnoce nisam nosila steznik, jer mi je sve bilo normalno i prirodno se povuklo. U drugoj trudnoci mi se pojavila dijastaza, rasirili su mi se misici na trbuhu barem 4 prsta i dobila sam pupcani bruh, u tom slucaju steznik se preporuca od fizijatra.
    Kupila sam ova belly bandit i jako sam zadovoljna, dosta je sirok i tjera me da se drzim uspravno a samim time stiscem misice ledja i trbuha pa se ne bih slozila s tim da ce mi se od ovog pojasa ulijeniti misici, cak naprotiv kad ga skinem osjecam laganu bol u misicima ledja kao da sam vjezbala jer se inace pogrbljeno drzim.
    inače i meni su se raširili mišići 2 - 3 prsta i nije mi preporučen steznik, dapače, preporučene su m prije svega vježbe, spavanje OBAVEZNO na strani, korištenje svake prilike da ležim na strani (boku) i obavezno dizanje bočno !
    što manje koristiti i naprezati te prednje mišiće. malo je zeznuto stalno mislit na to, ali nakon dva tjedna sam se već lagano ufurala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •