Pokazuje rezultate 1 do 50 od 114

Tema: steznici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    drndalica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Rodila sam carski. Pitala sam fizioterapeuticu što misli o stezniku. Rekla je nipošto prvih cca 6 tjedana, dok se maternica ne vrati na mjesto. Steznik ometa cirkulaciju, a ona je najvažnija, mišići ne rade kako treba itd. Poslije 6 tjedana mogu, estetike radi, ali radim si tako medvjeđu uslugu, samo usporavam prirodno učvršćivanje mišića (ne rade). Zvuči mi logično.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Citiraj drndalica prvotno napisa Vidi poruku
    Rodila sam carski. Pitala sam fizioterapeuticu što misli o stezniku. Rekla je nipošto prvih cca 6 tjedana, dok se maternica ne vrati na mjesto. Steznik ometa cirkulaciju, a ona je najvažnija, mišići ne rade kako treba itd. Poslije 6 tjedana mogu, estetike radi, ali radim si tako medvjeđu uslugu, samo usporavam prirodno učvršćivanje mišića (ne rade). Zvuči mi logično.
    Dobro ti je odgovorila, nikakvi steznici se ne preporučuju. Zapravo u zadnje vrijeme dolazi u pitanje i preporuka nošenja steznika kod dijastaze mm. recti abdominis, nije baš utemeljeno na znanstvenim spoznajama. Lagani trbušnjaci su ono što se preporučuje, i to ravni trbušnjaci. Problem kod razdvajanja trbušnjaka nije samo što se oni razdvoje nego se rastegne i tzv. linea alba, vezivo kojih ih drži zajedno. Trbušnjaci se vrate na svoje, ali ta linea alba baš i ne. No, tu steznik ne pomaže, ono što pomaže su vježbe da se mišići što prije vrate na staro.
    Posljednje uređivanje od lahor : 30.08.2011. at 00:44

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •