Pokazuje rezultate 1 do 50 od 114

Tema: steznici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Htjela bih još dodati da me strašno iritira reklama Belly Bandit na ovom forumu koja kaže; "Želite li svoj struk natrag?". Nek mi netko objasni kako imobilizacija mišića može vratiti struk? Kad bi to bilo tako, ne bi nam trebale ni dijete (u smislu pravilne prehrane) ni tjelovježba.
    Igraju na osjetljivost žena nakon poroda, dok ih hormoni pucaju i u trudnoći i poslije, pa se osijećaju ružne i debele

crnkica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa Vidi poruku
    Htjela bih još dodati da me strašno iritira reklama Belly Bandit na ovom forumu koja kaže; "Želite li svoj struk natrag?". Nek mi netko objasni kako imobilizacija mišića može vratiti struk? Kad bi to bilo tako, ne bi nam trebale ni dijete (u smislu pravilne prehrane) ni tjelovježba.
    Igraju na osjetljivost žena nakon poroda, dok ih hormoni pucaju i u trudnoći i poslije, pa se osijećaju ružne i debele
    potpisujem,potpuno se slažem s tobom....

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa Vidi poruku
    Arijana, ne znam koje si struke ni koliko si informirana o ovoj tematici da tako sigurno možeš komentirati i pljuvati po nečijem radu i trudu.
    samo ću ti reći da ovo što si napisala o imobilizaciji mišića nije niti najmanja istina o tome kako steznik nakon poroda pomaže u vraćanju opsega tijela. A da si pročitala info i imala steznik, posebice ovaj koji tako nemilosrdno napadaš, znala bi da komentar kao tvoj može izreći samo netko tko čita samo naslove u novinama i onda zna što se događa u svijetu.
    ajde, molim te obrati pozornost na sve informacije i nemoj biti zločesta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •