-
Evo ovako. Kod mene isti slučaj kao i kod tebe s tom razlikom što sam se u svakoj trudnoći udebljala 10 kg.
Nakon drugog poroda nosila sam taj Anita steznik. Ima ih više vrsta, moj je bio kao gaćice i kopča se između nogu i s obje strane u struku onim kukicama kao grudnjak i ima tri različite veličine pa smanjuješ kako ti se trbuh smanjuje. Ja nisam čula za neki bolji, zato sam ga i išla kupiti.
Trudila sam se nositi ga kako mi je savjetovala žena kad sam ga kupovala - danju i noću nekih 5 mj. (Tu i tamo mi se znalo dogoditi kad ga operem da ga na jedan dan zaboravim.) S tim što moram reći da sam ga kupila tek nekih mjesec dana nakon poroda. Trebalo mi je neko vrijeme da se naviknem, prvih par dana sam se osjećala kao da mi je trup u gipsu, ali poslije toga mi nije smetao.
Evo beba je sad 9 mj. Ja nemam osjećaj da mi je taj steznik nešto puno pomogao, trbuh i dalje imam. Nije obješen, nemam višak kože, ali je ispupčen. Koliko se smanjio, smanjio se jer sam gubila na kilaži. Na kraju mi je steznik služio (i još služi u rijetkim prilikama kad ga obučem) iz estetskih razloga, da mi neki komad odjeće ljepše stoji. Ne znam, možda bi bilo drukčije da sam ga ranije počela koristiti, a možda i ne bi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma