Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: pušenje u trudnoći

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

pušač sam, u trudnoćama sam svodila na 5, najviše 6 dnevno.

u kutiju sam ujutru stavljala tih nekoliko cigareta i trudila se da ih rasporedim kroz dan.

bilo je sve ok.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam pušač odavno, sram me uopće reći kad sam počela pušiti. U trudnoćama prestajem pušiti. Jedino u prvoj sam se ograničila na par dnevno (4,5 max) ali čim sam rodila sam ponovo počela. Znači dojila i pušila. U drugoj i trećoj sam prestala pušiti na početku trudnoće i dok sam dojila. Zadnja pauza je trajala 2,5 godine (trudnoća i dojenje). sad sam trudna evo 6 mj i prestala sam skroz. kad sam saznala za trudnoću smanjila sam na pola kutije, pa svaki dan smanjivala. Dok nisam prestala skroz prije nekih 2 mj. Pušit ću ja opet, sanjam cigarete i imam ogromnu želju za njima ali dijete mi je važnije. ne želim riskirati i trovati ga zbog svog gušta.

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Draga, baci cigaretu i to je to...Tako sam i ja i puno sam sretnija od onih koji su nastavili pušiti, vidim to svakodnevno. Bićeš zadovoljna sama sobom, cak i ponosna, jer pušenje uz grižnju savjest i nije Bog zna kakav gušt....

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mirtusha ja sam bivši pušač, ovisnik teže vrste. trebalo mi je puno vremena, snage, znanja i hrabrosti da se oslobodim te ovisnosti.
    jer pušenje nije navika kao što se običava reći, navika ti je ne znam, da vozišbicikl, ideš na zumbu, čačkaš zube poslije jela.
    pušenje je droga, ovisnost. nema niti jednog dobrog razloga zbog kojeg bi nastavila pušiti.
    imaš brdo literature, preporučam kjigu allena carr "lako je prestati pušiti".
    nadam se da ćeš smoći snage svome djetetu pružiti početak kakav zaslužuje, sretno!

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Samo ih baci i zaboravi.
    Nisam pušač, ali i da jesam, Bože u tebi raste i razvija se beba.
    Poštedi je cigareta, molim te, osjećat ćeš se kad rodiš bolje.
    Vjeruj mi, jer ništa dobra ne nosi, NIŠTA!!!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •