Iako tek poslije skoro godine dana, napokon smo sredili slikice pa da nas vidite. Ja sam mama Sladana, imam 28 godina, a moj poklon za Valentinovo je bio moje sunce Ian.
Iako tek poslije skoro godine dana, napokon smo sredili slikice pa da nas vidite. Ja sam mama Sladana, imam 28 godina, a moj poklon za Valentinovo je bio moje sunce Ian.
preeeelijeepiiii ste !!!
ian je ko mali anđelak, a i ti si komaaaaaaaaaaaaaaddddd !!!
![]()
Bebica je preslatka! A ti ko da si sestra blizanka od Penelope Cruz.![]()
Joj hvala vam na lijepim rjecima..necu se uobraziti![]()
Ne znam da li se vidi na slikama, ali jedina mana je sto mi ne daju vise od 17-18 godina. Da, reci cete, pa to je kompliment. Je, kompliment je, ali kad budem imala 40-tina a da izgledam 25, recimo. Ali stvarno nemate pojma kako mi je, naprimjer, kad zelim ici u disko ili neki bar pa na vrata se napravi tolika guzva jer me ne pustaju (ne vjeruju i valjaju se od smjeha kad im kazem koliko imam godina) i kad im dam osobnu, pa jedno pola sata je proucavaju da li je original. Tako jednom kad sam bila sa drustvom u Mavrovo (zimski centar u Makedoniji) i izasli uvece. Ja zaboravila osobnu u vikendici. I naravno, nisu me htjeli pustiti. Svi su kao garantovali za mene da sam punoljetna, ali za dzaba-tom majmunu na vratima se nije moglo dokazati. Premrzla sam vani jedno 15 minuta dok nije dosao sam gazda lokala sa mojim prijeteljem i rekao mu da me pusti. Pa to ti je u zemlju da propadnes![]()
preslatki je.
a tiiiiiiii...prelijepa
Prekrasni ste!![]()
Super su slikeMeni je Makedonija u
živjela sam zbog posla dvije godine u Tetovu,pa malo u Skopju,pa u Gevgeliji.........sad sam nostalgična šmrc,šmrc
Pih, koja sitnica od problema .. da je bar meni takorula prvotno napisa
...
Inače, lijepa mlada mama, zgodni sinčić, tatu nećemo komentirati, ipak smo zbog Iana tu .. da ne bi bilo "nismo znali".
Pozdrav zemljakinjo![]()
Prelepi ste oboje![]()
Rula pozdrav od Skopje![]()
Ian e diivannnn...
Hvala cure, bas ste!
Arkana 10 ako si za, mogli bi smo se naci na kavici, ali zajedno sa Ianom, naravno.
Jos jedan pozdrav iz Skopja,ja sam novi clan od danas.Bas fino da vakav forum postoi gde mozemo pricati o trudnocu, djece itd.
Da vam se pretstavim ja sam Sandra imam 24 god. Danas ulazim u 8 mjesec bremenosti (prvo djete).
Meni da budem iskrena muka me naterala da nadzem ovaj forum,koliko i da je neugodno moram da pitam i molim vas za pomoci. Ni sam sasvim sigurna tko je otac mog deteta dali moj suprug ili moj bivsi decko s kim 1 mjesec prije svadbi imali smo kontakt. Molim vas da mi date savjet kako se to moze ispitati prije nego sto se djete rodi.Kako se zove taj test za utvrdzivanje ocinstva.
Hvala vam puno unaprijed!
Dobro nam došli....preslatka beba a i mama je:D
Joj Sandra stvarno si u nebranom. Evo ti nekoliko linkova ili javi se na forum trudnoca pa da ti cure pomognu. Inace trebac napraviti analizu dna.
http://www.poliklinika-harni.hr/teme.../04_korion.asp
http://www.poliklinika-harni.hr/teme...a/04_amnio.asp
Hvala ti puno ,pogledala sam linkove ali jos ne mogu shvatiti kako se DNA ispicuje,dali je to isto kao amniocinteze sa vadzenje plodove vode poput iglu ili???
I koji je rizik za djetetu??
Molim vas hitno za odgovor da znam sta da radim i da sto prije resim ovu zabludu.
Ne bih ti htjela dati krivu informaciju, ali mislim da si zakasnila s amnio. Nisam sigurna da bi ti netko i htio raditi amnio u svrhu utvrđivanja očinstva, a i tada ti nedostaje DNA oca radi utvrđivanja očinstva. Što ćeš reći mužu, zašto to radiš? Ako je on prije braka bio upoznat s tom tvojoj dvojbom (za što sumnjam) onda glatko možeš pričekati i da se bebica rodi.Sandra24 prvotno napisa
Ma ja se nadam da je to samo tvoja prenapuhana sumnja i da će na kraju sve ispasti dobro.
Uostalom, misli na maleno koje se još nije niti rodilo i budi mu dobra mama.
Za sve ovo drugo mogu reć što i sam znaš: šta je - tu je!