Ja mislim da su grcevi izmisljotina tj ono kad ne znaju sta je dijetetu onda kazu grcevi.Dr. Sears nikad u svojoj praksi nije postavio dijagnozu grceva jer i on misli da oni ne postoje.

Moje oboje dijece su poceli sa placljivim periodima sa nekih mjesec dana i trajalo je nekih mjesec dana. Mi ih nismo ostavljali plakati i nosali smo ih ili drzali i spavali su sa nama.Znam da sam recimo ovaj mjesec sa Noah provela u spavacoj sobi jer mi je tamo bio najmirniji i najvise mu je odgovaralo.Annabel bi gledala neki crtani ili neku djeciju emisiju a Noah bi spavao izmedju nas dvije ili bi ga ja nosala po sobi ili mu pjevala i mazila ga.Annabel je super razumno dijete i ona je sva bila ufurana u to da Noah nesto muci pa mu mi ovako pomazemo.Kad Noah nekad zaplace ona je ponekad brza od mene u tjesenju jer mu odma tri i nosi igracku ili ga pomazi.

Na noc Nove godine noah je ima mjesec dana i to je bila najduza noc. Zaspao je oko pola osam i probudio se pola sata kasnije i nosali smo ga do 5 ujutro jer svaki put kad bi ga probali spustiti vristao bi.Mislim da je ovo bilo zbog refluksa a u kolike kao sto sam rekla ne vjerujem.

Mislim da nije da zato sto smo mi AP roditelji da nam djeca automatski nemaju grceve ali mi ih odmah tjesimo bez obzira na razlog njihovog plakanja ili opcenito nervoze.Zato manje placu i manje su nezadovoljni jer znaju da smo mi tu i da smo uvijek uz njih.