Bravo, samopouzdanje, mislim da je to ono sto nedostaje vecini majka. Kada sam rodila svoju djecicu nisam bila upoznata sa radom RODE,i evo uspjesno oddojeni cca 18 mjeseci.Da sam poslusala savjet sestre u rodilistu, nekoliko sati nakon poroda, moje bi djete imalo ozbiljnih zdravstvenih problema.(javio mu se neurodermitis po prestanku dojenja i uzimanja krute hrane, ali naravno u blazem obliku) Dakle njena recenica je glasila: "Boze,pa te cice su vam za nista, vasa je beba velika i vu ju necete moci nahraniti, odmah cemo poceti sa dohranom."Bobo je roden sa 5 400 kg, i nakon trodnevne borbe da mi donesu djete na podoj i molbi da ga ne hrane, uspjela sam se izboriti za svoje djete, i zamislite te moje jadne cice su uspjele da Bobo mjesecno dobije po 1.5 kgStrasno, kad se samo sjetim dode mi da poludim od bjesa.

Odgovori s citatom
(tak i ja isto, ali meni nitko nije prigovarao za cice).
), informirana 100% o dobrobitima dojenja, zna puno više o tome od patronažne (ona bi nju mogla učiti). Patronažna je to izvalila onako usput, a da je nitko nije ni pitao za ikakav savjet na tu temu. Dakle, u idealnim uvjetima, gdje mlijeko doslovce pršti iz cika, patronažna navlači roditelje na formulu.
ili