Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Napokon s nama

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Napokon s nama

Evo i ja uhvatila malo vremena pa da vam i mi ispricamo kako je nama bilo...
    Trebala sam roditi 26.08 no moja bebica nikako nije htjela van tako sam ja prenjela 13 dana,na 13.ti dan idem na idukaciju,provodim noc u bolnici i uopce nemrem vjerovat da cu sutra imati svoje dijete u rukama jedva spavam po noci em vise nisam mogla od trbuha ni spavat ni namjestit se a k tome i zivci rade 100/h
    5.00 budenje i procedura brijanje ,klistir tusiranje sve ja to obavljam malo zbunjena lagana frka al dobro cekam osam sati jel dolazi moj muz i bit ce lakse
    6.30 vode me u boks ,stavljaju me na krevet spajaju na ctg od trudova nista,dolazi doktorica otvorena dva prsta ,stavljaju braunilu ,doktorica pocinje busit vodenjak(nista strasno)prokidaju vodenjak pustaju drip i krecu lagani trudovi na 15-20 min prezivljavam i stvarno nista strasno
    7.30 trudovi su jaceg inteziteta i sve cesce i cesce babica pored mene i dise lagano samnom ja ju pratim onak jaci bolovi al jos se drzim,treba doci moj muz pa sam kul cekam
    8.00 trudovi sveprisutni a mog muza jos nema ja sad vec luda pa di je on ispitujem sestu jel dosao neka ga puste,totalno u paranoji da ce sve to krenut a njega nema
    8.30 ulazi moj dragi u bolnickom odjelu isto sav strzan na selskoj raskopali cestu pa je bila totalna guzva poludil je jadan a ja mob nisam imala kod sebe tako da nije znao kakva je situacija samnom ali dobro jos sam u komadu ,i govorim mu da se ne iznenadi jel kad me zasarafi trud da je fakat koma i tako on pored mene, trudovi vec na 5-7 minuta dosta jaki, dolazi doktor govori kako se slabo otvaram i kao trajat ce to jos neko vrijeme ja u komi jel me stvarno dosta bolilo a nisam ni znala sta su pravi trudovi dok nisu krenuli oni na minutu al non stop
    sad vise nisam imala pojam o vremenu samo sam pratila na koliko idu trudovi i dakle krenulo je ,dolaze doktori njih par i ide pregled ali oce me pogledat u trudu ja na leda moram ide trud ja se bacam jel jako boli ajde uspiju oni mene pregledat vracaju me na bok i tako se ja patim jedno vrijeme malo galamim neka me vode na carski neka rade samnom bilo sta da ja jednostavno tu bol ne mogu vise trpit,babica govori neka disem a ja se vec pocinjem gubit jos su mi dali nekaj protiv bolova al ot tog sam sam povracala i to me totalno na neko vrijeme osamutilo ali kako su trudovi isli tako sam ja bila svjesnija.muz je bil pored mene i isto disao samnom i tjesil me da ce uskoro sve proci
    pocinje nagon za tiskanje ja se jos uvijek ne otvram dovoljno, otvorena 7 prstiju a nagon ide ,dolazi doktor stavlja me na uzv(ja se tog ne sjecam,tomi je dragi reko)i vidi da je beba poveca i pocinje ono pravo trudovi idu jako jako,drip pustaju sve jace i jace i treba se porodit,ja u tom zaru borbe izvucem braunilu sestra luda jel me trbaju nafilat s dripom do ibera ,pika me ponovo muz iza mene doktor na mom trbuhu babica i sestra cekaju svaka svoj dio da napravi ide akcija cetiri puta jakog tiskanja i evo moje male vani napokon,stavili su mi ju jos s pupcanom vrpcom na mene ,boli vise nema ja totalno nemrem vjerovat da sam rodila sestra vice di je fotic ja i muz presretni toliko da smo zgubljeni,beba se mjeri stvlja na vagu cujem kako pricaju kako je beba jako velika 4440g,53cm
    ja i muz u ist cas koliko je beba velika oni nam kazu ja se skoro onesvjestila da sam rodila tako veliku bebu,jel dan prije na procjeni su mi rekli da je oko 3650g tako da mi je ovo bilo :shock: ,apgar10/10 znaci zdravo dijete ja presretna,to j eu svemu tomu najbitnije
    ja se vrlo brzo oporavila i od epizotomije i evo uzivam u svojem malom prekrasnom andelu koj je napokon s nama
    i jos da dodam pohvale cijeloj ekipi u Vinogradskoj

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

da zaboravih napisati rodila sam u 11.30 sve skupa 5 sati al ispaltilo se

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

čestitam na anđelu

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Pročitala priču u jednom dahu (kao što je i napisana).
    Čestitam!

sandy2006 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

čestitke od

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I opet

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Čestitam na malom !

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Stvarno se osjeti da je u jednom dahu napisano! Pusa malom anđelu!

Čestitam!

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Vau, velika curica!

Rency avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Re: Napokon s nama

Citiraj Rency prvotno napisa
    idukaciju=indukaciju