-
Stigo nam je mali VAL!!!
Dame i gospodo, sestre i braćo, drugarice i drugovi, narodi i narodnosti, svekoliko građanstvo;
neizmjerna mi je čast i zadovoljstvo sa vama, dragi pozitivni ljudi, podijeliti svoju sreću! Naime, prekrasno ja doživjeti najljepši dan u životu, a od toga je još ljepše biti svjestan da si doživio najljepši dan u životu!!!
10.12.2006., eto to je taj dan!! U 23:10, u Općoj bolnici Sveti Duh, svjetlo neonske lampe ugledao je i prvi moćan krik ispustio mali VAL, 3620 g, 51 cm!!! Na svijet je došo još jedan pozitivac, velika srca i jakih pluća. Mali je buntvnik od rođenja; izašo je van i prva stvar koju je napravio, nakon što je pustio glas, bila je da se fino popiškio po doktoru!!!!
Sinoć sam vidio i najhrabriju ženu, na koju sam neizmjerno ponosan!! Marina volim te do neba!!! Trpila je konstantne bolove 24 h, oka nije sklopila, i izdržala sa smješkom na licu!! Bravo malena!! Hvala ti!! Trenutak za pamćenje, neopisivo, neizbrisivo, nenadomjestivo!!
Eto,toliko za sad, uskoro će te ovog malog rege ljuda moći pratiti na: malival.blog.hr, ali s obzirom da je to valov blog, treba čekat njega da dođe doma jer će ga on pisati ...
Još jednom, MARINA HVALA TI! SVEMOGUĆI BOŽE HVALA TI, BLAGOSLOVI GA I ČUVAJ GA!!
Dijete je najveći blagoslov!!
Ponosni tata...
P.S. PRATITE NAS ONLINE NA: http://malival.blog.hr
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma