Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 91

Tema: Poliklinika Vili

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Poliklinika Vili

Molim vas ako mi netko može pomoći - znate li nešto o poliklinici Vili?

I imam još jedno možda glupo pitanje, ali...

Budući se na VV sada sve živo plaća, da li je, u stvari, svejedno ide li se na neku od privatnih poliklinika ili se svejedno više isplati ići na IVF u VV (mislim na ono da se sada ne plaćaju samo lijekovi, već i postupak)?
    Kao da sam negdje pročitala da se za razliku od VV npr. u Petrovoj plaćaju samo lijekovi, ali nisam sigurna da li sam dobro razumijela. Naime, ja sam ispucala svoja tri postupka preko HZZO-a.

Hvala!

dia13

Početno

Evo ja ti mogu nešto reći o poliklinici Vili. Ja sam bila u postupku kod njih prvi puta u 8.mjesecu na IVF/ICSI. Rezultat toga je trudnoća sada već 14 tjedana. Postupak mi je radio dr.Radončić i ja sam bila zaista zadovoljna a kod mene je još i sve uspjelo iz 1.puta. Što se tiče cijene, sami postupak ti je 7500 kn, a lijekovi ti ovise, mene je ispalo oko 6300 kn. Neznam kolike su cijene na VV ali mislim da je to sve ipak puno manje nego kad ideš u privatnu polikliniku, osim što ne čekaš toliko dugo.

nela37 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Vezano na cijene, mogu samo reci i da su na IVF poliklinici cijene iste, tj.
    stimulirani IVF je 7500,00 kn, prirodni je 3500,00 kn,a lijekove ionako same nabavljamo....

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hvala vam za odgovore! Ja sam naime čula za polikliniku Vili da je dobra, ali nisam primijetila da se ovdje često spominje, pa me zanimalo.
    Nela37, nisam dobro shvatila - dakle stumulirani se postupak i na VV i u Vilu plaća isto - 7500,00 kuna?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nisam bila o postupku u polklinici Vili ali mi je Dr. Kos ginic i sada mi prati trudnocu i zaista mogu reci samo najbolje o toj klinici. Strucni, pristupacni i odlucni. Sretno

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...i ja imam sve pohvale za tu polikliniku a posebno za doca kojeg spominje dia.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sve više razmišljam da krenem tamo pa vas molim cure da me malo uputite na koji način da dođem do njih. Trebam li se prvo naručiti telefonom, ili da dođem tamo pa kaj bilo? Treba li mi uputnica? Da li se dugo čeka? Uh, mislim da postavljam previše pitanja, ali ako mislite da je još nešto važno, samo pucajte. I hvala vam što mi pomažete

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...probaj naći na netu o toj poliklinici.Ja bila davno ali čini mi se da je adresa bila Deželićeva ili slično,ulica paralelana sa Ilicom,prema jugu.Točno?Nisam iz Zga pa mi oprosti ako nije točno.Ali raspitaj se malo po netu.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo ti link od poliklinike http://www.vili.hr/index.asp

Ally avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Sve najbolje za polikliniku Vili. Bila sam na ispitivanju prohodnosti jajovoda, uputili me na operaciju - laparoslopija i histeroskopija i ostala trudna nakon 2 menge. I utrudnoći sam bila na kontroli.

Početno prirodni?

Jel rade na toj poliklinici pripodni IVF ipak bih to prvo probala prije stimuliranog.

Početno

Ally di su te uputili na operaciju i kod koga?

nela37 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

malenaleo, ne znam za VV i polikliniku Vili, ja sam napisala cijene za
    IVF polikliniku !

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nela37, oprosti, sada vidim da sam pogriješila.
    Mislim da je i na VV prirodni IVF sada 3500,00 kn, a kada sam ja išla, još se nije plaćao. Stimulirani će mi biti 4. po redu, znači moram početi štediti.

Najbolje bi mi bilo da nazovem direktno polikliniku Vili, ali još mi je malo prerano za novi stumulirani postupak (zadnji u 7 mjesecu ove godine), pa odgađam, a zapravo me zanima. Nekako sam u fazi da ne mogu raščistiti sama sa sobom. Jedan dan sam raspoložena ovako, a drugi već onako.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo, i od mene samo pohvale o poliklinici vili!
    zatrudnila nakon 2. aih kod dr. radoncica, a rezultat se vidi u potpisu.

sretno!!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj malenaleo prvotno napisa
    Mislim da je i na VV prirodni IVF sada 3500,00 kn, a kada sam ja išla, još se nije plaćao.
    Od kad se to plaća :? :? ja zadnju informaciju imam da su 3 puta besplatna
    :? jel to samo za vv ili za cijelu hr.. aime jesam zbunjola

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mislim da je to samo za VV, curke, ispravite me ako griješim.

Vagica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ima li netko možda svježih informacija iz Poliklinike Vili npr. cijena prirodnog IVF-a, čekanje, procedura prije postupka i sl.

Razmišljam da dok dočekam red na VV da probam negdje prirodni pa me zanima više o Viliju.

U 11. mj. nakon 3 neuspješna AIH sa Klomifenom dr.L mi je napisao da dođem u 2. mjesecu na dogovor za IVF (3. ili 4. mj.) i tako ja odlučila danas otići jučer sam nazvala sestru da pitam da li dr. radi danas ( budući nisam iz ZG) - kad kaže sestra da više ne primaju bez predbilježbe i naručila me na dogovor za mjesec dana, tako da ne vjerujem da ću tako skoro upasti na postuupak u VV.

Da li još netko ima takvo iskustvo sa VV, jer se prošle godine nije trebalo naručivati za dogovore.

nellyxy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne znam za prirodni ivf, ali evo ja trudna nakon 1 stimuliranog ivf-a na pol. vili kod dr. radoncica.
    puno uspjeha zelim

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Imam samo iskustava sa Poliklinikom Vili, i naravno sve pohvale! Ja sam kod. doktorice Ujević i prezadovoljna sam!!! Prekrasna je!! Jest da se sve plaća, ali meni se isplati svake kune!!! Nikad ih nebi mijenjala!! Tamo sam napokon našla ono što sam tražila, i naprosto sam presterna što sam tako pogodila! Često ne mogu vjerovati da ipak postoje takvi lječnici - mislila sam da je to moguće samo u snovima, na filmovima i serijama!!
    Ako ikako možeš, toplo ti preporučam Vilija!!
    Trebaš se samo prethodno naručiti i dogovoriti za termin! Uputnice ti ne trebaju jer je sve privatno (uz plaćanje)! Svi su divni, i sestre i doktori! Kod kojeg god dođeš doktora, nećeš pogriješiti!

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ZAR SE ZBILJA PO NOVOM NA VV NARUČUJE? Ja se spremam u petak i nakon ovoga zbilja ne znam što da napravim. Znam, mogu nazvati sestre, ali čekati mjesec dana?! Dr L mi je rekao da dođem radi dogovora za prirodnjak kada hoću, ali sestre mi neće dozvoliti da uopće dođem do njega. Očajna sam.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

zvdanijela, samo ti odi gore i nedaj se otjerati. Reci da ti je dr.L. rekao da se javiš radi dogovora, on će te sigurno primiti ako si već bila njegova pacijentica.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Hm.. izgleda da nitko ne daje odgovor na bar dva puta postavljeno pitanje o prirodnom postupku u Viliju.
    Mene isto to zanima. Znam da dr. Radoncic radi IVF stimulirani i to dosta uspjesno, ali bilo bi dobro ako netko ima informaciju o cijeni i iskustvu sa prirodnim ili bar onim... kako se zove . ..lagano stimuliranim postupkom (kad se dobiju 2-3 j.s.).
    I ... mozda cu sad ja postaviti pitanje koje je vec odgovoreno ali nemojte se ljutiti, ove cijene koje pisete 3.500 i 7.500 se ne odnose na lijekove, jel da? Znaci treba racunati tu cijenu + lijekovi (ovisno o kakvom se postupku radi). Ili nisam u pravu?

nellyxy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

kupnja ljekova nije uracunata u cijene ali i sama znas da je ona individualna, ja sam kupila ukupno 18 ampula gonala, a pisalo je 20, isto tako kupila sam i 2 suprefacta, a trebao mi 1, kupila i 2 ampule ovitrella a trebala mi samo jedna i to ne cijela, btw treba li kome moj visak?
    ajde cure javite se ako tko treba, dzabe je...(a mozda nosi i srecu...evo ja trudna)
    kiss

nellyxy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

btw covjek (dr. radoncic) je skroz normalna osoba zvrcnite u villi i otvoreno pitajte da li radi i koja je cijena, uvjerena sam da cete dobiti odgovor...
    kiss i puno uspjeha

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Dali je jednako "uspješan" i AIH u Poliklinici Vili?
    :?

Vagica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nellyxy - možeš li reći kolika je cijena samog postupka i gdje si kupovala lijekove kod njih ili drugdje?

Jučer sam razgovarala sa dr. Radončićem i zaboravila pitati za cijenu. Pitala sam za prirodni IVF i rekao je da ne preporučuje potpuno prirodni da je bolje uz makar malu stimulaciju ali da će mi objasnit zašto na pregledu ako se odlučim za njih.
    Da li višak smrzavaju ili...
    Ono što mi se svidjelo je da nema čekanja, odmah se može u postupak.

nellyxy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Draga Vagice,
    evo ovako sam postupak stimulirani 7500,00 kn, ljekove ne kupujes kod njih, a cijene po ljekarnama su razlicite, ampula gonala 220-250 kn, suprefact spray 400-450 kn, ovitrell 220-260 kn, najjeftinije sam nasla gonale u ljekarni kuharic (nazalost to su bila zadnja 4 koja su mi trebala, za prve sam upala u prvu ljekarnu i kupila...tuka-mogla sam ustediti dosta novaca). Suprefact sam nasla samo u ljekarni na dolcu.
    puno uspjeha ti zelim

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

nellyxy, moze jos jedno pitanje?
    ova cijena stimuliranog postupka (7500 kn) se odnosi na ivfili icsi?

na vv se placa samo prirodni postupak (stimulirani ako ste potrosile svoja 3 besplatna). cijena prirodnog ivf je bila prije par mjeseci 2750 a icsi-a 3750 + lijekovi (stoperica i onaj ovittrel sto se poslije dobija po 1/3)...
    nisam bila dugo u prirodnom 87 mj) pa ne znam dali su se cijene u medjuvremenu promjenile....

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Oprostite, ali mislim da nisam najbolje razumjela, po tko pita ne skita!

Naime, ako se ide na stimulirani IVF, npr. na VV i to je četvrti postupak, dakle više se nema pravo preko HZZO-a, tamo bih sama platila samo lijekove, a sam postupak je i dalje besplatan, ili plaćam i postupak i lijekove kao u bilo kojoj privatnoj poliklinici, pa tako i poliklinici Vili? Jer ako je tako, onda se u tom slučaju zbilja ne isplati gubiti vrijeme na VV jer se ionako ništa ne uštedi.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Zvdanijela, ja isto mislim da je tako - plaćaš lijekove, postupak ne.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ina, ja mislim da se po onom novom cjeniku placa i postupak kad se potrose ta 3 pokusaja koja pokriva HZZO.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ako je tako, baš je zanimljivo. Luči je izvrstan liječnik i o njemu čujem sve najbolje, ali onda zbilja nije pametno čekati njega, kad u privatnim poliklinikama zapravo odmah dođeš na red i kako čitam, jer nisam sama probala, ipak su mnoge stvari sasvim drugačije.

Ja tek čekam prvi postupak preko HZZO, ali moja prijateljica će na četvrti pa sam zbog nje jako zainteresirana (ona nema računalo).

I te bolne punkcije na VV. Platiš i trpiš, a može biti za iste novce lakše. Ne znam što da mislim. Ne znam jesam li u pravu? Što napraviti u njezinoj situaciji?

nellyxy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mislim da je samo ivf, iako mi na otpusnom pise sljedece: da sam upucena na IVF/et/ISCI.....bla, bla, bla, zatim u jednom djelu pise nakon inseminacije pronukleus dokazan u 4 stanice.
    E pa u ove strucne termine se ne razumjem, ali dr je rekao da su se 4/5 stanica oplodile.
    Molim iskusnije nek prokomentiraju, jer ja nemam pojma.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zvdanijela, mislim da ne može za iste novce jer privatno platiš i postupak i lijekove, na VV-u samo lijekove.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj tanja14 prvotno napisa
    nellyxy, moze jos jedno pitanje?
    ova cijena stimuliranog postupka (7500 kn) se odnosi na ivfili icsi?

na vv se placa samo prirodni postupak (stimulirani ako ste potrosile svoja 3 besplatna). cijena prirodnog ivf je bila prije par mjeseci 2750 a icsi-a 3750 + lijekovi (stoperica i onaj ovittrel sto se poslije dobija po 1/3)...
    nisam bila dugo u prirodnom 87 mj) pa ne znam dali su se cijene u medjuvremenu promjenile....
    ne 87 mj , vec samo 7 mj !

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

cure, ja sam ovdje 1. puta i malo su me sve informacije zbunile. pomozite. Naručena sam ovaj mjesec tek za pregled na Vuk Vrhovcu kod dr. Lučingera. Imam hormonalni poremećaj i hipoteireosu. Vjerovatno će mi trebati inseminacija. Imam 37 godina i nisam do sada to radila. Da li ja plaćam tu inseminaciju ili ne?

Vagica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Na VV inseminaciju plaćaš 440 kn, a ako se ponavlja i sljedeći dan još toliko. Uz to kupuješ i štopericu (Ovitrelle ili Choragon).

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hval ina33. Ja sam onda krivo shvatila i baš mi je drago što jesam (to da se na VV plaćaju i lijekovi i postupak). Sad mi je jasnije

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Zvdanijela, provjerila sam info. Na zalost, ako iskoristis pravo na 3 stimulirana postupka koja ti pokriva HZZO, na VV svaku sljedecu stimulaciju placas, a dakako - moras kupiti i lijekove.

No, cijena je ipak niza nego u privatnim klinikama.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Lucija Ellen, hvala na infou, znači to se promijenilo. Je li znaš koliko je niža cijena - simbolično ili stvarno? Ajde, isto nije svako zlo za zlo, bar će se tamo valjda smanjiti gužve, a, ako ništa, onda ću se i ja lakše odlučiti na exit s VV-a nakon zadnje stimulacije koju mi pokriva HZZO...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa niza je bar duplo. Nemoj me sad drzat za rijec, ali kako ono ide: potrosni materijal za IVF na VV je cca 2500 kn plus katetet, a za ICSI valjda 3000 kn plus kateter. A u privatnim klinikama koliko se sjecam iz postova na forumu cijene se krecu oko 7000 kn...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala na infaću meni i ostalima !

andriana.balic

Početno Re: Poliklinika Vili

Upravo sam danas bila u poliklinici Vili,idem kod doktora Radončića,neznam koliko imaš godina.ja imam 32 i rodila sam sina prije deset godina i poslije imala par vanmateričnih trudnoća i imam problema..tj.ovulacije imam al nemogu više prirodno....Odlučila sam se u polikliniku Vili na ivf stimulirani....danas navečer ču dobiti štopericu a u srijedu ujutro mi je punkcija a u subotu mi je transfer....doktor mi je rekao da je najbolje sa stimulacijom i to zbog mojih godina....i moram ti reći da nije fulao.....tj....sa stimulacijom ide brže i isplati se jer prirodni ti je rizik.....folikule trebaju narasti....meni sa hormonima je trebalo 11 dana da narastu....toliko od mene....istina da hormoni koštaju....za sada sam potrošila 5000 kn al smatram da se isplati....i doktora Radončića od prije znam i vjerujem da je jako dobar za ivf.....drugi doktori rade punkciju za 15 min a on radi za 2 min....velika je to razlika....on je za to specijaliziran i dobar u tome.....preporučujem ti ga.....jer imam iskustva sa drugim doktorima...deset godina se navlačila kod drugih dok nisam kod njega došla.....Pozdrav,ako te šta još interesira samo me pitaj.....

Vagica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hvala na informacijama i sretno u postupku. Drago mi je što se javio netko tko je svježe u postupku u Viliju.
    Ja sam već jednom nogom tamo, čekam još dogovor kod dr.L da vidim kada me on može primiti na IVF, planiram isti dan zakazati pregled i u Viliju pa ako na VV ne mogu brzo doći na red odmah se prijavljujem u Vili.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja razmisljam/planiram slicno kao ti Vagice.
    Isto sam shvatila da dr R. preporuca bar laganu stimulaciju (hm.. valjda zeli biti siguran).Ipak, ja bih isto prvo probala prirodnjak. Napisala si:

Pitala sam za prirodni IVF i rekao je da ne preporučuje potpuno prirodni da je bolje uz makar malu stimulaciju ali da će mi objasnit zašto na pregledu ako se odlučim za njih.
    I mene to zanima.
    Za sto si se ti odlucila?

Vagica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja razmisljam/planiram slicno kao ti Vagice.
    Isto sam shvatila da dr R. preporuca bar laganu stimulaciju (hm.. valjda zeli biti siguran).Ipak, ja bih isto prvo probala prirodnjak. Napisala si:

Citat:
    Pitala sam za prirodni IVF i rekao je da ne preporučuje potpuno prirodni da je bolje uz makar malu stimulaciju ali da će mi objasnit zašto na pregledu ako se odlučim za njih.

I mene to zanima.
    Za sto si se ti odlucila?

Annabell, imaš pp

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Lucija Ellen, hvala ti. Bacamo se na razmišljanje kako ćemo dalje.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

I da! Molim cure s iskustvom što misle o prelasku s VV u Petrovu?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ja sam prešla s VV u Petrovu! Možeš pročitati moj post ili mi poslati PP.

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •