Upravo sam danas bila u poliklinici Vili,idem kod doktora Radončića,neznam koliko imaš godina.ja imam 32 i rodila sam sina prije deset godina i poslije imala par vanmateričnih trudnoća i imam problema..tj.ovulacije imam al nemogu više prirodno....Odlučila sam se u polikliniku Vili na ivf stimulirani....danas navečer ču dobiti štopericu a u srijedu ujutro mi je punkcija a u subotu mi je transfer....doktor mi je rekao da je najbolje sa stimulacijom i to zbog mojih godina....i moram ti reći da nije fulao.....tj....sa stimulacijom ide brže i isplati se jer prirodni ti je rizik.....folikule trebaju narasti....meni sa hormonima je trebalo 11 dana da narastu....toliko od mene....istina da hormoni koštaju....za sada sam potrošila 5000 kn al smatram da se isplati....i doktora Radončića od prije znam i vjerujem da je jako dobar za ivf.....drugi doktori rade punkciju za 15 min a on radi za 2 min....velika je to razlika....on je za to specijaliziran i dobar u tome.....preporučujem ti ga.....jer imam iskustva sa drugim doktorima...deset godina se navlačila kod drugih dok nisam kod njega došla.....Pozdrav,ako te šta još interesira samo me pitaj.....