Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: moje želje; moji snovi

marijaa

Početno moje želje; moji snovi

HELLO !!!!
    OVO MI JE PRVI TOPIĆ PO PITANJU POSVOJENJA, INAĆE SAM NA FORUMU POTPOMOGNUTE, A I TAMO SAM RELATIVNO NOVA. OBOŽAVAM BEBAČE, AL IMAM -PCOS- PA SE MM I JA VEĆ 2 GOD. BORIMO S TIM PROBLEMOM, A OBOJE JAKO VOLIMO BEBAČE I LUDI SMO OD ŽELJE DA POSTANEMO RODITELJI. NE NAMJERAVAM ODUSTATI OD BIOLOŠKOG DJETETA SVE DOK IMA ITI MRVA NADE,AL NEOVISNO O TOME VELIKA MI JE ŽELJA DA POSVOJIM JEDNO DJETE, DA MU PRUŽIMO TOPLINU DOMA I MORE LJUBAVI I MISLIM DA ĆU TO KAD-TAD I UČINITI. ČESTITAM SVIM SADAŠNJIM I BUDUĆIM RODITELJIMA NA VELIKOM SRCU I ŽELIM VAM SVU SREČU OVOG SVIJETA I DA ŠTO PRIJE REALIZIRATE NAJPLEMENITIJU LJUDSKU GESTU I ZAGRLITE SVOG !!!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno dobro dosla

Dobro dosla Marijaa,
    Drago mi ja da si nam se prikljucila. I ja sam bas kao i ti imala uvjerenje da necu nikada odustati od zelje i pokusaja za bioloskim djetetom a sada kad je sve krenulo drugim tokom i zivot me naucio svoju lekciju, kajem se sto nisam od pocetka ipuno ranije pokusla da posvojim djete, vec bi do sada bila mama, i sigurno vec pokusavala da pronadjemo bracu ili seku. ovako, iako ne jos prekasno ocekujemo svaki dan da zazvoni telefon te nam jave da je nase djete konacno naslo put do nas i naseg doma.grozno smo nestrpljivi, neprestano mastamo o tome kad ce ona da bude sa nama, kuda cemo sve ici, sta cemo sve raditi i cime se baviti. Da ,ocekujemo ali nismo u nekoj neizvjesnosti , znamo sa sigurnoscu da cemo postati roditelju u skoroj buducnosti, umjetna oplodnja nas je ostavljala praznima i nesretnima. U svih 7 puta umjetnih pokusaja neizvjesnot, iscekivaje i konacno totalni neuspjeh.. nas je unistavalo.
    Ja ti zelim da se cim ranije odlucis za posvojenje svojeg prvog djeteta, a za bioloskim i dalje mozes pokusavati. nazalost Hrvatski zakon je vrlo krut oko dobne granice, koja nas sve vreba iza ugla.
    Pozdrav i neka ti je sa srecom..
    Pozdrav Ivca

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dobro došla, Marijaa!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •