Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Kako nenasilno dajete lijekove

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

joj, totalno kužim.
    neke stvari, što se tiče davanja lijekova, su lakše jer je Lea starija, a masa njih je teža.
    mi smo (ja sam, jer MM radi) ipak nekako uspjeli ukapati, ali ne baš na sredinu, već u kut. nadam se da će bar malo pomoći.
    stalno govori - ne budeš mi onako kao jučer? vjerojatno ju je jako zasmetalo kad sam joj kapnula baš na sredinu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I nas sin je pio taj antibiotik i vjerujem da je grozan je je uzasno gust, doduse nisam ga probala jer sam alergicna na penicilin.

Recimo da su tu po dobi, nas je smalo stariji, danas tocno 15 mjeseci.
    Dali bismo mu kutiju od sirupa i kesili se i smijali i rekli bismo mu da je to kada se popije BAAAAVOOOOO. Onda bismo mu dali dukatino iz te zlicice i svaki zalogaj je bio BAAAVOOOOO!!, onda kada bi dosao red na sirup pitali bismo ga da li hoce taj isti bavooo na sto bi se on razveselio.

Prva zlicica bi bila sirup a onda bi mu ja rekla da idemo brzo popraviti (okus) i brzo bi mu jos dala dukatino i sve smo lijepo brzo zaboravili a sirup popijen

Eto ako moze pomoci i vama taj baaavooo, super.

U zelji da sto prije ozdravite, mi vam saljemo puse

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    joj, totalno kužim.
    neke stvari, što se tiče davanja lijekova, su lakše jer je Lea starija, a masa njih je teža.
    mi smo (ja sam, jer MM radi) ipak nekako uspjeli ukapati, ali ne baš na sredinu, već u kut. nadam se da će bar malo pomoći.
    stalno govori - ne budeš mi onako kao jučer? vjerojatno ju je jako zasmetalo kad sam joj kapnula baš na sredinu
    Da, možda da i mi tako možemo komunicirati, da mi dijete kaže što mu smeta i da se dogovorimo kako i na koji način mu je možda lakše to istrpjeti, to bi bilo preidealno, sve bi nekako valjda bilo lakše

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pa nama baš i nije preidealno, bez obzira na komunikaciju

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj branka1 prvotno napisa
    Pa nama baš i nije preidealno, bez obzira na komunikaciju

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova