-
dragi glasu razuma, neću duljiti jer su glavni argumenti već više puta ponavljani na ovom i sličnim formima, ali molim te samo jednu stvar pitaj svoga pedijatra ili bilo kojeg liječnika kojemu vjeruješ da ti da dokaz da su cjepiva zaista djelotvorna, da se stopa zaraznih bolesti ili smrti uzrokovanih njima smanjila upravo zbog uvođenja cjepiva. Skromno, samo jedan argument da su cjepiva djelotvorna. Ne spominjem rizike na koje stavljamo svoju djecu nakon svakog cjepiva, samo dokaz da ti rizici imaju barem nekakvog smisla.
I da postoji studija koja to nedvojbeno dokazuje, ja bih ponovo odagnula da je rizik od ospica, rubeole...i ostalih danas iskorijenjenih bolesti manji nego strah od trajnih oštećenja nervnog sustava koji toksini (živa, aluminji) u cijepivima mogu izazvati.
a isto tako mislim da svaki roditelj koji pročita moje postove, a pomisli da bi u njima moglo bit trunka istine, neće samo zbog moje "pameti" odustati cijepiti dijete, sigurno će se jako informirati prije nego donese odluku. Sigurna sam da su roditelji koji odluče na svoju odgovornost ne cijepiti dijete informiraniji i svesniji rizika nego oni koji rutinski obavljaju ono što se od njih očekuje.
ne ljutim se na tebe, nije mi strana takva reakcija, žao mi je samo što to govoriš iz neinformiranosti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma