-
Što se tiče rubeole za koju netko reče da je više nema .... imate post od jedne forumašice, mislim da se zove Pula ili tako nekako, koja je oboljela od rubeole u prvom tromjesečju trudnoće, koju je dobila od cijepljene nećakinje.
Da nećakinja nije bila tih dana cijepljena, vjerojatno ta trudnica nikada ne bi dobila rubeolu. Da li vam je ikada itko rekao da nakon cijepljenja djeteta protiv rubeole, morate paziti da ne dolazi u kontakt sa trudnicama jer je zarazno (npr. pedijatri koji kako netko reče bi to trebali znati, jer to im je posao jel tako). Paula je u međuvremenu rodila, kako je njezino dijete.
Osim toga, još jedan detalj što se tiče struke kojoj je to posao: reče meni pedijatrica, to vam je bez veze oko MoPaRu, gluposti ... onda nakon mjesec dana ja kažem, odlučili smo ipak odgoditi, a onda ćemo cijepiti sa Priorixom (ako ga nabavimo) ... kaže ona odlično, dobra odluka. Kako jednom glupost, kakve nuspojave, a drugi puta super odluka cijepiti alternativnim cjepivom. I kaj da ja nisam sama tražila i čeprkala informacije, kako bih uoće znala i moga donijeti tu super odluku. Jer ona mi nije pomogla da je donesem. Znači ostala bih na onoj manje super, odnosno lošijoj odluci koju mi je pokušala utvrditi. I tko bi snosio posljedice za tu manje super odluku, ako bi se kaj dogodilo. Nitko, odnosno ja. Toliko o struci i ljudima koji znaju svoj posao.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma