Čekaj iz ovoga onda proizlazi da su svi infektolozi u ovoj zemlji nestručni zato jer zagovaraju cijepljenje. Oprosti ja nikada nisam čula da je netko iz zarazne rekao da djecu ne treba cijepiti. Ako sam u krivu ispravi me
Pa zato jer je negdje netko ipak završto medicinski fakultet, napravio neka istrazivanja i napisao znanstvene radove koji potkrepljuju činjenicu da je to potrebno. Ne vidim razloga da se ovdje ispituju medicinska stajališta koja su na svjetskoj razini. Pa nije nitko rekao "e sad ćemo mi to cijepit jer sam ja imao viziju..."
Pa kaj ti pričaš tu Sunča...MOJE ISKUSTVO I JA SAMA SEBI SAM NAJVEĆI STRUČNJAK...prave istine se često moraju zagrebati iza površine...a kad te zadivljenost medicinskom profesijom mine možda nešto zagrebeš....
Nitko ne spominje stručnost i nestručnost...npr. stekla sam dojam da je ona dr. Ira GM izuzetno stručna...ali ljudi iz te iste branše jednostavno prešućuju istine ( pa nije moguće da ne znate ništa o živi , formaldehidu u cjepivima, o divljanju živog Polia s kojim je cijepljeno i moje dijete koje danas ne hoda???)...i nemam pojma zašto to spominjanje svjetske razine...ja jednostavno želim svjetsku razinu da ja sama odlučujem o svom tijelu i svom imuno-sustavu i to isto za svoje dijete....

....i završio fakultet, napravio istraživanja i znanstvene radove...TKO GA JE FINANCIRAO??? ...baš sam se neki dan smijala kod sebe na poslu jer sam dobila službeni dopis u kojem se ZAHTIJEVA DA SE STVARI NA TERENU PRILAGODE KAKO BI ZNANSTVENO ISTRAŽIVAČKI RADOVI IMALI UČINKOVITOST - u mojoj struci, koja je mala beba u odnosu na ŽIVOG čovjeka...Sve mi se vidi da je to suština procjepljivačke politike - zato se zanemaruju nuspojave, zaborave se zapisati, nikad nisu od cjepljenja već od nečeg drugog, jednostavno ih se BEZOBRAZNO ignorira kao da je to cjepljenje neka SVETA KRAVA uprogramirana u sve te glave medicinskog osoblja....I SAMO NEMOJ TALASATI!
Kako nam možeš govoriti da govorimo neistine...to su stvari IZA službene istine....ako želiš ...UĐITE I ...ZAGREBITE!!!!